Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung Galaxy A15 RAM: 4 GB, 6 GB, 8 GB Depolama: 128 GB, 256 GB İşlemci: MediaTek Helio G99 Ekran: 6.5 inç, LCD, 90 Hz yenileme... View Post
Bu normal mi arkadaşlar? View Post
Merhaba arkadaşlar A35 kutudan çıkan type-c kablo 25W şarj aleti kablo taktım A54 e şarja takarsam sorun olur mu? Benimki kablo koptu da elektrik... View Post
Herkese Merhaba, cihazımın IP67 sertifikası var diye biliyorum bugün biraz yağmurlu havada telefonumu kullanmak durumunda kaldım Ondan sonra bu uyarı... View Post
Merhabalar veriler nasıl yedeklenip geri yukleniyo ?Cihazimda ki ısinma sorunu hala devam ettigi icin Sıfırlamam gerekiyo View Post
Bu kim? Kullanıcı adı da A serisi düşmanı yazmış ne alaka? 😂 View Post
Hocalarım selamlar, iyi akşamlar. Nasılsınız umarım iyisinizdir. Duvar kağıdı öneriniz var mıdır? Sürekli sade takılmaktan sıkıldım da, biraz... View Post
Telefonu hemen hemen 1 yıl önce aldım şarj sorunu önceden yaşamıyordum şimdi ise telefonum 4 saatlik bir ekran süresi veriyor 120 hz de kullanıyorum... View Post
Hangisi iyi sizce cevapkarınız benm için önemli beğenmeyi unutmayın kardeşlerim benim View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
20 | |
19 | |
18 |