Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54 ESİM DESTEKLİYORMU View Post
Merhaba Samsung Galaxy A34 5G modelini kullanmaktayım ama aldığım günden beri şu sorunu yaşıyorum telefonun şarjı kapalıyken kendi kendine azalıyor... View Post
Gelse iyi olur var ya View Post
Telefonun kamerası çok kötü hiç güzel bir yani yok hep bulanık hep karanlık bunun düzeltmenin yada kamerayı güzelleştirecek bişey yokmu View Post
Arkadaşlar iyi geceler sizce samsung galaxy cihazlarda eksik olan pil sağlığı özellği ONE UI 7.0 güncellemesi ile gelecek mi samsung sunacak mı ne... View Post
6 ay önce aldığım galaxy a15 telefonum sarj dolma süresi 1 saat civarıydı 4 gündür 6-7 saatlere çıktı. Bu sorunu yaşayan çözümünü bilen varsa yardımcı... View Post
Merhaba. Telefonumu alalı 2 ay oldu ya da olmadı. Telefonumun feneri çalışıyor ama kamerada flaş tuşu açık olsa da flaşlı çekim yapmıyor. Şu ana kadar... View Post
Selamünaleyküm cümleten: Arkadaşlar ben a73 kullanıyorum da galaxy al özelliklerini custom rom olarak cihaza atmak istiyorum internet de pek bir şey... View Post
Şimdi gelen geçen lütfen laf etmesin ama şu Rosé' nin APT şarkısının türü nedir ya çok güzel özellikle "dont you want me like you want you... View Post
Bu Samsung'un kamerasına herhangi bir sekilde eklenti yani config yapilabilirmi telefonun garantisini öldürmeden? View Post
User | Likes Count |
---|---|
722 | |
721 | |
370 | |
297 | |
288 |