Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Nisan 2019'da satın aldığım ve hala kullanıyor olduğum Samsung A50 marka-model telefondan durduk yerde ne hoparlöründen ne ön kameranın oradaki... View Post
Oyuna girdiğim zaman bu bildirimler şurekli olarak çıkıyor önceden Android 12 de bunları engelleyebiliyorum simdi 14 sürümden bildirimleri kapat... View Post
Arkadaşlar şarj kablosu ile TV ye ekran paylaşmak mümkün mi? View Post
Nasıl View Post
Telefondaki beta testi bulunan bütün uygulamaları beta olarak kullansam bir fayda veya zarar olur mu? Ya da normal sürüm mü kullanılmalı? + ya da... View Post
ne zaman güncelleme gelir View Post
Arkadaşlar telefonumda bir süredir gizli menüleri veyahut test menülerini açamıyorum. Üstelik Gizlilik ve Güvenlik > Otomatik Engelleyici kapalı... View Post
Google fotoğraflarda bulunan video sabitleme özelliği keşke Samsung galeri' de olsa... View Post
Merhaba, Arkadaşlar ben güvenli klasörde bir sorun yaşıyorum Şimdi ben klasörden galeri ye girdiğim de SAFE MODE çıkıyor üstte Bir de resimler... View Post
Önerebileceğiniz hoş bi zil sesi var mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
681 | |
607 | |
380 | |
358 | |
277 |