Telefonum galaxy a31 ve kullandığım Telefon kabından dolayı sanırım kasada izler bırakıyor. Ve bu izleri tırnağım ile kazıyınca geçiremiyorum. Bir... View Post
Telefonum galaxy a31 ve kullandığım Telefon kabından dolayı sanırım kasada izler bırakıyor. Ve bu izleri tırnağım ile kazıyınca geçiremiyorum. Bir... View Post
Trendyol Telegram gibi uygulamalarda 60hzden düşüto 20 10 fps gibi kasa kasa iniyo nedeni nedir sizce? View Post
Glance on samsung ya da dinamik kilit ekranı yüzünden telefonumda sorunlar çıktı. Kilit ekranı uyku moduna geçmiyor. Ana ekran süresi kadar uyanık... View Post
Öncelikle iyi geceler kullandığım a02s cihazı yüzünden size veda etmek zorundayım. Bu telefonu kendi irademle almadım ailem hediye almıştı 1.5 sene... View Post
MERHABA. BUGÜN SAMSUNG GALAXY A13 TELEFON ALDIM. MAĞAZA YETKİLİŞİ AKILLI GÖRÜNTÜ (EKRAN YANSITMA ÖZELLİĞİ) VAR DEDİ VE BEN DE TELEFON EVDE DENEDİĞİMDE... View Post
Google Play'de iken telefon hiç güzel kaymıyor takılarak kayıyor ve her zaman bütün uygulamalarda böyle telefonum sizde de böyle mi? Benim 4 aydır... View Post
Şarjım 53 kalmıs aşırı kötü değil mi? Buda baska bir günüme ait şarj 14 civarında kalmıştı burda Sizce neden böyle dengesiz? View Post
Eski telefonum a30sde de bu sorun vardı bir türlü güncel arayüze geçiş yapamadım View Post
A10s güncelleme gelirdi View Post
Samsung A50 cihazım açılış ekranında kaldı, bazen de sürekli reset atıyor ama açılmıyor. Recovery yaptım ama düzelmedi. Garantisi bittiği için servise... View Post
User | Likes Count |
---|---|
776 | |
376 | |
238 | |
210 |