Artisit34
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar youtube da yeni yayınlanan pil testinde a35 10 saat ekran süresi almış, evet oradaki senaryo ile benimkisi belki aynı koşullarda değil ama birde benim ekran süreme bakın.(Bu arada pil sağlığım 100) Ki zaten benim profile girerseniz sürekli bu pilden şikayet etmişim. Şimdi sorum ise şu: sizce telefonu servise götürmeli miyim?
YouTubedaki pil testi
120 hz düşük güç modu kapalı
Gördüğünüz gibi oyun oynamadım.
2 Comments
itzRabel
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2025 12:04 AM in
Galaxy A
Merhabalar!
Öncelikle bu tip batarya testi videolarında cihazların içerisinde sim kart olmadığını, çoğunlukla Bluetooth gibi özelliklerin kapalı olduğunu, arkaplanda WhatsApp, Snapchat, Telegram gibi mesaj servisi kullanan uygulamaların sürekli olarak çalışmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca ekran süresi; ekran parlaklığı, renk ayarı, kullanılan uygulamalar, tüketilen içeriklerde gözüken renkler (amoled ekranda siyahlar kapalı) gibi unsurlar dolayısıyla çok farklılaşabiliyor.
Öncelikle bu tip batarya testi videolarında cihazların içerisinde sim kart olmadığını, çoğunlukla Bluetooth gibi özelliklerin kapalı olduğunu, arkaplanda WhatsApp, Snapchat, Telegram gibi mesaj servisi kullanan uygulamaların sürekli olarak çalışmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca ekran süresi; ekran parlaklığı, renk ayarı, kullanılan uygulamalar, tüketilen içeriklerde gözüken renkler (amoled ekranda siyahlar kapalı) gibi unsurlar dolayısıyla çok farklılaşabiliyor.
Burak_A35_5G
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2025 12:12 AM in
Galaxy A
Son şarjdan bu yanaya bak doğru sonuç gösterir bide gönderi paylaştım batarya resetleme diye bi göz atın