Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Aldığım dan beri doğru düzgün pil kullanımı yok sürekli bitiyo View Post
Merhaba, yaklaşık 3 yıldır samsung kullanıcısıyım. Eski telefonumda samsung hesabına bağlı e posta adresimin herhangi bir kurtarma e postası yada... View Post
Telefon düne kadar normaldi sabah şarja taktım ve şarj olmuyor büyük bir şarj sorunu var View Post
Birşeyler yapılıyor ama ne?? View Post
A35 in orjinal kılıfı a34 e tamamen uyun sağlarmı. A34 ü 1 yıldır lansman kılıfla kullanıyorum. Başka bir kılıf olmadığı için a35in lansman kılıfını... View Post
Hiç araştırmadım bilgisi olan. View Post
Merhaba arkadaşlar. A54 modelinde navigasyon çubuğunu kaydırıp diğer uygulamaya geçmeye çalışırken gördüğünüz gibi hemen tıklayınca geçiş yapmıyor.... View Post
YouTube da video izlerken ekrana dokunduğum zaman renkler güzel fakat sonrasında ekran stabil halinde kullanılırken renkler çok soluk çözümü var mı View Post
Oneui7 View Post
En son dun gelmisti View Post
User | Likes Count |
---|---|
745 | |
597 | |
424 | |
325 | |
250 |