Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sözlü çevirmende böyle bir menü geldi. A35 kullanıyorum. Galaxy Ai yok. Bunun nasıl kullanılacağını bilen varmı? Tr dili paketi yok. View Post
Aralık güncellemesi geldi ama indirenler telefonun çok ısındığını söylüyor sizce indirmelimiyim View Post
Selamlar! Sadece sormak isterim ki, Goodlock ve uygulamalarına nasıl erişiyoruz? Bi baktım Galaxy Store'da yok geleyim buraya sorayım... View Post
YouTube da çözünürlüğü 2k yı geçen bir video oynattığım zaman çözünürlük ayarlarında max 2k yapabiliyorum. Örn: Video kalitesi 4kya kadar... View Post
Bu son güncellemeden sonra sanki pil performansı bayağı düştü sizde de öyle mi. View Post
Aga bu yeni güncelleme ne zaman geliyor beta sürümünü nasıl kurcaz? View Post
Aracımda mirror link diye bir özellik , bunu telefonum ile nasıl kullanabilirim , android auto ile farkı nedir View Post
22 ocak unpacked etkinliğinde watch 8 tanıtılacak mı View Post
A15 one ui kaça kadar güncelleme alacak View Post
User | Likes Count |
---|---|
540 | |
351 | |
312 | |
241 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |