cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:

Pil

Posted by      in  Galaxy A

Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz  Nasıl? View Post

Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi?   View Post

Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

Arkadaşlar bu Google Chrome hep çok fazla çıkıyor niye böyle ben normal Google dan giriyorum Chrome den değil nedense her hafta bu böyle oluyor neden?... View Post

Çentigi nasıl değiştirebilirim yuvarlak degil De ıphone pro maxlerde oldugu gibi nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı ? View Post

Forumda gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu şikayetler arttı ama demek ki neymiş bir tek A serisi de olmuyormuş S serisi de oluyormuş birde soğutma... View Post

Telefonu şarja taktigimda şarj oluyor hemen tekara kesiliyor neyden oluyor anlamadım giriş yerinede üfledim sadece adaptorde bir sıkıntı yok denedim. View Post