cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a16 veya tecno spark 30pro hangisi tercih edilmeli

(Topic created on: 04-30-2025 11:22 PM)
228 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bir tanıdığıma alacağız kağıt üzerinde ve tasarım anlamında tecno daha iyi görünüyor ama samsung daha bilindik bir marka fiyatlarıda birbirine çok yakın

Sizce hangisi daha mantıklı 

image
Spark 30pro 

image
Galaxy a16

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
A16 bence tecnonun kağıt kalem üstünde iyi göründüğüne bakma berbat ve ötesi bir kamerası ve arayüzü var pişman eder insanı

View solution in context

Solution
XASQUEL
Expert Level 4
Galaxy A
Samsung derim hocam

View solution in context

Solution
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy A
Tecnonun arayüz kullanışsız kullandıgım için biliyorum ama iyi cihaz kasma yapmaz ben hiç rastlamamıştım kullanırken ama parmak izi sensörü falan kalitesiz hemen bozuldu garantinin bitimine 15 gün kala ama alınır bir cihaz

Samsungu demeye gerek yok biliyoruz zaten Samsung İşte ben tercih etsem Samsung alırdım ama A16 asla almazdım biraz daha koyup A26 falan bu konuyu @Alickk daha iyi bilir çünkü o bir A16 kullanıcısı onun deneyimleri önemli.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Bunlar var iyi olan daha da altı berbat1746044942058.jpg1746044942135.jpg

View solution in context

Solution
Alissssss
Active Level 6
Galaxy A
A25'in işlemcisi çok iyi değil ama günlük kullanım ve kamera için ideal cihazdır oyun konusunda sadece üzer

View solution in context

39 Comments
Galaxy A
Hocam ben güncelleme sormadım 😊
Solution
Galaxy A
A16 bence tecnonun kağıt kalem üstünde iyi göründüğüne bakma berbat ve ötesi bir kamerası ve arayüzü var pişman eder insanı
Galaxy A
Hepsi yeni markalar olduğu için bence de berbat duruyor, aniden çıktılar sanki ortaya.
Galaxy A
Hocam başka önerebileceğiniz bu fiyatlarda telefon varmı
Galaxy A
Xiaomi'ler var ama bir bakayım ben hocam
Galaxy A
Xiaomi Note 13 Pro en iyisi gibi duruyor, onun dışında A25'de var
Galaxy A
Redmi mi baştaki
Galaxy A
A25 önerebilirim ayrıca yurt dışı garantisiz çok daha üst cihazlar var ama sıkıntılı bir durum biraz
Galaxy A
O olabilir hocam zaten a26 alınmaz a35 ile aynı donanım aynı fiyat ama kötü kasa