Arkadaşlar telefonum glaxy a20s ve game kauncher gibi özelliklerin telefonu ma eklenme mesini rica ediyorum oyunlarda daha fazla performans ala bilmek... View Post
Arkadaşlar telefonum glaxy a20s ve game kauncher gibi özelliklerin telefonu ma eklenme mesini rica ediyorum oyunlarda daha fazla performans ala bilmek... View Post
Normal diyor iyi midir ne kadar daha götürür View Post
Batarya resetleme ise yararmi View Post
Merhaba arkadaslar A73 kullaniyorum ama telefondan sogudum son 5.1 guncellemesinden sonra telefon sacmaliyor ekran yan donuyor duzelmiyor ekran kendi... View Post
One ui core kullanan cihazlar için ekran kaydedici ayarladım.Ek olarak isteyen özelden yazabilir. View Post
Bazen Ekranın sağ üst köşede yeşil ışık beliriyor bu ne anlama geliyor Birde screen shotlara bakarsanız duvar kağıdı değişik uygulamalar... View Post
Merhabalar a50 cep telefonum kendi kendine açilip kapanmaya başladı servise götürdüm anakart arızalı dedi fakat biraz arstirdim bütün a50 lerde bu... View Post
A52 model telefon kullanıyorum. Sanırım şarj aletinde sorun var. Yavaş şarj olmaya başladı. Yeni bi şarj aleti alıcam ama 15W değilde daha yükseğini... View Post
Samsung a21s telefon kullanıyorum. Titreşimi durduk yere bozuldu. Nasıl düzeltebilirim View Post
Bluetooth müzik dinlerken durdurduğumds oto kapanıuor nerden düzeltebilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
305 | |
227 | |
158 | |
152 | |
90 |