Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54'e one ui 7 ne zaman gelecek ve s serisi gibi hızlı olacakmı çoğu hata düzeltilirmi sizcce View Post
Mayıs Ayına Gireli 1 Hafta Oldu Ama Hala A35 Samsung cihaza Güncelleme Gelmedi Bilgisi Olan Varmı ? View Post
Samsung a 23 e ne zaman one ui 7 gelicek açıklamalarında görmüştüm vardı ama hala gelmedi neden View Post
A35 te var mı varsa nasıl acabilirim? View Post
İyi geceler, Geçenlerde telefonu mu kurcalarken güvenli klasörün şifresini değiştirmek gibi bir şey çıktı karşıma şifreyi değiştirdim 4 rakamlı... View Post
One UI 7 gelene kadar kara toprağa gireriz heralde bi gelemedi güncelleme View Post
kaydırma hareketinde sağ sol hızlıca uygulama değiştiremiyorum napmam lazım View Post
Onuı 7 öncesi antutu yaptım bakalım arayüz performansa etki edicek mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
804 | |
689 | |
650 | |
588 | |
494 |
User | Count |
---|---|
24 | |
21 | |
20 | |