A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Alttaki navigasyon çubuğunu nasıl daha uzun yapabiliriz View Post
A06 aldım 5 saatte sarj oluyor neden acaba View Post
Galaxy A34 uyumlu gcam sürümleri var mı internette heryeri okudum bulamadım redditte ve bir kaç yerde buldum indirdim galaxy A34 telefonda... View Post
Arkadaşlar tostmu daha iyi yoksa köftemi? Ona göre bir işyeri açmayı düşünüyorum. View Post
A'z gbii geldi bana bu zamana kadar full mobil veri ile kullandım şimdi wifia geçtim bana yetiyor fakat 6 saat nedense düşük geldi bana... View Post
Merhaba bugün sabah a35 telefonumda cepte Dokunma koruması düzgün çalışmaması ile ilgili gönderi yazmıştım internette biraz araştırdım Bu özelliğin... View Post
Samsung Galaxy A50 cihazıma (SM-A505F) One UI 6.1 ROM'unu kurdum. Sorunlarını Aşağıya bırakıyorum: 1 - Dex Çalışmıyor : Cihazları görüyor ancak... View Post
Merhabalar Kullandığımız Cihazların Antutu Puanları nedır Paylasir misiniz? View Post
Önceleri samsung music uygulamasında parça isimlerini, sanatçı ve albüm isimlerini düzenleyebilir ve değiştirebiliyorduk artık o özellik yok mu ya ben... View Post
User | Likes Count |
---|---|
756 | |
679 | |
462 | |
215 | |
196 |