A32 telefonunuma sonunda geldi Gönderiyi Göster
Telefonum A70 şarjım çok çabuk ve durduk yere bitiyor bi çözümü varmıdır. Telefonu servise vs. götürmek istemiyorum Gönderiyi Göster
Android 12 kamerada gece modu,zoom yakınlaştırma,deco pic emoji,sesle komut, ekran kaydedici, el hareketiyle ekran resmi alma, bide bisey... Gönderiyi Göster
Yeni aldığım a23 128 GB aldıktan 2 gün sonra kasmaya başladı güncelleme geldi galiba kasıyor sizdede varmi Gönderiyi Göster
A20s artık güncelleme almıyacakmış 🤕 Gönderiyi Göster
Acil cevap verir misiniz lütfen. 2 gün önce Galaxy A33 aldım Type C kabloyu şarja taktığımda hafiften oynuyor dokunduğumda. Fakat şarj olmada hiçbir... Gönderiyi Göster
Bir sorum olacak, Benim telefonum 3 yıllık, ve ben bu süreçte hiç bataryamı değiştirmedim. Bataryamı değiştirmemem telefonun diğer paröslarına... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar cihazı daha demin güncelledim ama güncelleme ile daha akıcı olduğu kesin animasyonlar ilk başta kassa da şimdi sorun yok panel akıcı ve... Gönderiyi Göster
A32 kullananlar android 12 gelmiş hayırlı olsun şimdiden birde şey merak ettim obje silgisi ekstra karartma var mı arkadaşlar Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
17 | |
15 | |
15 | |
14 | |
13 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
396 | |
327 | |
305 | |