Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Ekranın üstündeki wifi, 5g, sessize alma sembolü gibi sembolleri nasıl ekler veya çıkarırım? Oradaki karmaşayı hiç sevmiyorum. View Post

Samsung galeri uygulaması play storeda cihazınızla uyumlu değil diyor ama galaxy storeda cihazınızla uyumlu diyor anlamadım neden 2 market... View Post

A25

Good lock nasil kullanabilirim uygulama store da yok ☹️ View Post

Merhabalar son 1 haftaya yakın bir süredir pil çok hızlı bitiyor 7-8 saatte bitiyor normalde 2 gün rahat giderdi,ultra güç tasarrufu yapıncada çol... View Post

Bug

Bir site medya oynatiyor yazisi gitmiyor chromede acik bir video yok ustune tikladigimda chromeye atiyor nasil gidicek bu     View Post

Arada çok **bleep** varmış? A56 yı sattım 10 bin liraya, uyuz bi telefondu. Oppo reno 13f x4 ana işlemcili. A56 ×1 ana işlemciliydi, özellikle... View Post

Samsung Galaxy a34 kullanıyorum bi hafta falan oldu farkedeli batarya içeride sallanıyor, yani salladigimda oynadığını hissedebiliyorum bu telefonu... View Post

Telefonu 3 senedir kullanıyorum ön kameranın olduğu yerden (ekran koruyucu sağlam) camı kırıldı normal telefoncuda mı yaptırmalıyım servise mi... View Post