?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Bi anda durduk yere kendini 1 saat arayla 2 kere kapadı View Post
Merhabalar ben Galaxy A73 5G kullaniyorum ve yaklaşik 1 hafta önce Ui 7.0 güncellemai geldi Ve güncelledim herşey değişmişti özellikle pil ömrü sadece... View Post
Telefonum A24 için gecen gunlerde one ui7 guncellemesi geldi yaptim sonrasinda donma kasmalar basladi instagram reels, netflix, vs seyler kasiyor geri... View Post
ekranda piksellesme mevcut one ui 7 yuklu View Post
Selamün aleyküm 1. Imeimin süresi bitti 2. Ye taktım sadece acil durum aramaları yazıyor daha önce hiç kullanmadım bu 2. Sim kısmını E devlete 1. Imei... View Post
Arkadaşlar Samsung stüdyo da video düzenlerken dondurma özelliği varmı video yu bulamadım View Post
Son zamanlarda bu durum çok artmaya başladı herkes AOD'dan kaynaklandığını söylüyor ama bence Nowbar'dan kaynaklanıyor zaten güncellemeden... View Post
Tam olarak nasıl bir ayar yapmalıyım View Post
User | Likes Count |
---|---|
2638 | |
1055 | |
988 | |
850 | |
696 |
User | Count |
---|---|
104 | |
65 | |