Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar Ben Samsung Muzigi Guncelemistim Uzun Zaman Oldu Ama Hayla Bana Guncelle Diyor Tikliyorum Guncel diyor Cok sinir edici Yardim... View Post
Sizce iyi mi View Post
Bu mesleğe çok ilgi ( merak ) duyuyorum ve ilgilenen kişilerle iletişime geçip Detaylı bilgi almak isterim.... View Post
Merhaba arkadaşlar benim A35 var daha 1.5 ay oldu nedense batarya normalden fazla gidiyor sebebini bilen var mı cihaz kapalı kutu açtım hemde... View Post
A 34 e ne zaman ui7 gelir View Post
A54 5g cihazım 7 8 aydır şebeke sorunu yaşıyor telefonu aktif kullanmıyorum fakat acil durumlarda arama yapmak için uçak moduna alıp tekrar açmam... View Post
Fikirlerimizin uyuşmasını ümit ediyorum umarım bir çoğumuz aynı fikirdeyizdir...olmayanlara da saygı duyucaz tabi 🫡🫡🙊🙊 View Post
Acaba bunların ortalama fiyati ne olur View Post
derin uyku moduna alınan uygulamalara ne oluyor saha mı geç giriyor View Post
Herkese Iyi Akşamlar, Arkadaşlar A25 Kullanıyorum ve hoparlörden çıkan ses beni açıkçası pek tatmin etmedi nasıl diyim boğuk gibi ses tam net çıkmıyor... View Post
Subject | Likes |
---|---|
35 | |
25 | |
23 | |
22 | |
19 |
User | Count |
---|---|
19 | |
17 | |
15 | |