Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Son bir haftadır wearable uygulaması kulaklık kutusunun şarjını göstermiyor sadece bağlandı yazısı çıkıyor. View Post
Galaxy store güncelleme geldi View Post
A25 telefonum işlemci sınırlaması olduğu için 45 fps alıyorum bu uygulama zararlımi zararlı değilse hangi ayarı yapmamı tavsiye edersknkz View Post
Jbl 520bt kullanıyorum View Post
Ocakta çıkan güncelleme sonrası a53 telefonumun wifi ve bluetooth açılmaması sorunu başladı ve ahizedenarada bir cızırtı geliyor aramalarda çalışmıyor... View Post
Yeni teste girdi.. View Post
Merhaba ben A55 kullanıyorum 3:4 12mp mi kullanayım yoksa 16:9 12mp mi kullanayım bu arada 16:9 yaptığımda 9mp'e düşüyor sizce hangisi daha... View Post
Merhaba arkadaşlar Ben bir fotoğrafın çözünürlüğünü arttırmak istediğim de çok kasıyor sizce bir çözümü var mı ???Sorunu Videolu şekilde göstereyim... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
20 | |
18 | |
17 | |
17 |
User | Likes Count |
---|---|
805 | |
537 | |
309 | |