Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54 5G aralık güncellemesi amerika da aldı View Post
Şarj dan çekince çok çabuk bitmeye basladi. Saat içinde 82 ye felan düşüyor bilgisi olan ? Bütün uygulaması uyku modülü aldkm tek wp bıraktım yine... View Post
Bence ui7 beta guncellemesi bize nicin verilmedi. Bunun samsung ulkemizin temsilcisi varsa nedeni bilinmelidir. Guney kore bizim dost ulkemiz. Bize... View Post
Samsung a12 members uygulama açılmıyor telefon desteklemiyor diyor View Post
Arkadaşlar merhaba Samsung a24 cihazım var wifi 5 teknolojisi kullanılıyor bilindiği gibi evimde 500mbsn fiber interner hizmeti var bu cihazdan Max... View Post
Samsung telefona geçtim, Google hesabımla giriş yaptım ama zaman çizelgesi silindi daha doğrusu ben silmedim ama görğntüleyemiyorum. Yardımcı... View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
21 | |
20 | |
20 |
User | Count |
---|---|
18 | |
18 | |
14 | |