Original topic:

Ya kardesim yeter bu safe mod mudur nedir

(Topic created on: 01-05-2026 07:07 PM)
203 Views
yorgunjsjss
Active Level 1
Options
Galaxy A

Çıkmıyor cihaz bir türlü cihazda samsung note uygulamasinda notlarima erisemiyorum 3.parti sayip kapatmiş göstermiyor uygulamayi göstersede acmiyor bu nedir be samsung şuna bana bi yöntem söyle cihazda ses kisma vs baktirdim herseyine yok sorun yok diyorlar sifirlamak istemiyorum verilerimi almadan bana yardim ediceksin samsung bi veri güvenliğini sağlayamiyor musunuz halen ne yedek oluyor ne paylasim uygulamalari bıktım gerçekten (cihazim a9 2018)

8 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazı yeniden başlatınca düzelmedi mi yada sağdan bildirim indirince güvenli mod açık diye bir uyarı vermiyor mu
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazı yeniden başlatınca çıkması gerekiyor.
0 Likes
yorgunjsjss
Active Level 1
Galaxy A
Guvenlo mod acik basiyorum olmuyor yeniden baslatiyorum olmuyor ses kisma acma calisiyor
0 Likes
yorgunjsjss
Active Level 1
Galaxy A
Yaklasik 1 hafta önce şarj bitti sarjda taktım actim samsung yazida kaldi öyle (2. Samsung yazisi) Çökmüş gibi samsung yazida kaldı kapandi acildi yazida saatlerce kaldi 1 gün sonra recovery ekrani geldi kendi kendine sonra bi sekilde kapattim orayi sarjda düzeldi sonra 2 gun sonra sarj bitti yine samsung yazida kaldi kaldi recovery ekranina geldi yine kendisi bem ön bellek data silme yaptim kapandi acildi güvenli modda acildi 1 haftadir ayni mevzu cidden illallah ettim (sadece notlarim lazım bana ) lütfen yardım yedekleme olmuyor gelmiyor yeni cihaza pcden bi yol vs bi çözüm ariyorum cihazi notlari kurtarmadan sifirlayamam 🙏
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
1.Bildirim panelinde güvenli mod çıkmıyor mu ona basınca uı8 de çıkıyor

2.güvenli moda aldığın aşamaları tekrar yapsana

Sıfırlama kısmında Samsung clıud var mı o 30gün yedekliyor ama bütün bilgileri çalabilir de😂
Zaten çalınsa şuandada çalınır diyip kullan😂
0 Likes
yorgunjsjss
Active Level 1
Galaxy A
1. dediginde cikmiyor
2. Dedigin yaptım olmadı
3. Henüz denemedim koruyamadiğı verileri çalsın biyerine s***** hediyem olsun yani ;)
0 Likes
yorgunjsjss
Active Level 1
Galaxy A
30 gün dedigin son 30 günü mü yedekliyor 30 gün sakli mi tutuyor ?
0 Likes
yorgunjsjss
Active Level 1
Galaxy A
Cihazi yeniden başlattığımda aynen şu yazıyor = Telefonunuzun normal şekilde başlatılmasını önleyen bir sorun var . Güvenli moddan çıkmak için telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekir. Telefonunuzu sifirlamadan önce verilerinizi bir bilgisayara veya SD karta yedeklemek için güvenli mkdu kullanabilirsiniz. BU SORUNU YAŞAYAN VARMI ACİL SON ÇARE YETKİLİ SERVİS ARTIK...
0 Likes