cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

android sistem webview ve google chrome guncelle almiyor

(Topic created on: 09-28-2020 05:05 AM)
6718 Views
DkyaP
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba, guncelleme yapmak istedigimde guncelleme yapilmiyor bu uygulamalar. Hep ayni goruntude kaliyor.neden guncelleyemiyorum,ne yapmam lazim.?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba DemetKaya,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
Ggfy
Beginner Level 5
Galaxy A
ev internetine bağlı olması gerekiyor
0 Likes
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
zaten ev internetine bagli
0 Likes
alyx
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba. Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Güncellemede sorun yaşadığınız uygulamaları silip tekrar yükleyin. Böylece güncellemiş olacaksınız.
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
silersem bunlari skinti olmaz degil mi? biri androidle ilgili birsey de aklima takildi
alyx
Active Level 9
Galaxy A
Android System WebView'i silemezsiniz zaten. Sadece güncellemelerini kaldırabilirsiniz.

Ayarlar > Uygulamalar > Android System WebView > Sağ üst 3 nokta > Güncellemeleri Kaldır

dedikten sonra Play Store'dan güncellemesini sağlayabilirsiniz.
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu durum yaşana biliyor. Otomatik olarak kendilerini elbet güncelleyeceklerdir. Bu durumu bende yaşıyorum. Her seferinde tümünü güncelle yapıp uygulamayı kapatıyorum. Olmadı otomatik güncelleme açık olduğu için otomatik güncelleniyorlar.
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
o zaman silip yuklemek yerine biraz bekliyim. dediginiz gibi kendi kendine bir sure sonra guncelleyebilir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynısı bende de oluyor. " Tümünü Güncelle "'ye basıyorum, olmuyor. Yazılımsal bir hata olmalı.
0 Likes
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
😞😞 cok sinir bozucu bu gercekten