Samsung Galaxy A36 kullanıyorum.Efsane bi telefon diyemem ama one uı 8.5 geldiğinden beri oyunlarda kasmalar , bildirim panelini kaydırırken kasma ,... View Post
Samsung Galaxy A36 kullanıyorum.Efsane bi telefon diyemem ama one uı 8.5 geldiğinden beri oyunlarda kasmalar , bildirim panelini kaydırırken kasma ,... View Post
Samsung A36 5g format nasıl atılır View Post
Galaxy A54 da telefonu guncelledikten sonra uygulama açarken veya menüler arasında geçiş yaparken telefonda bir lag ve kasma hissediyorum. Başka... View Post
Galiba baştan beri vardı veya sonradan geldi bilmiyomda bunlar ne View Post
Şimdi a54den a36ya geçem biri olarak aslında a36 gayet iyi. A54de youtubeda takılırkenki ısı ile samsung a36da oyun oynadığım ısı ile aynı. Ama... View Post
☠️ View Post
Herkese iyi geceler Allah sizi gecenin şerrinden kötü insanların şerrinden korusun iyi geceler Bordo moderatör lütfen bunu silme View Post
One Uı 8.5 sizcede çok kalitesiz hissetirmiyor mu? Görünüş olarak demiyorum. Animasyonlar , animasyonlarin verdigi hissiyat yıl sanki 2015miş gibi... View Post
8 deyken sorun yoktu ama 8.5 geldiher seferinde gec algılama sensor hatası veriyor parmak izimi silip yeniden yaptım yine ynı kaldı ekranım temiz... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 64 | |
| 37 | |
| 25 | |
| 21 | |
| 20 |