cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a71 sarj sorunu

(Topic created on: 01-15-2021 10:21 PM)
1866 Views
omeryilmaz
Active Level 4
Options
Galaxy A

Yaklaşık 10 gun önce a71 sıfır aldım.  İlk günden beri sarji çok hızlı tükeniyor.  Kaç kez aradım kaç kez de hata raporu gönderdim hala çözüm yok . Sıfır cihazda ve de en önemlisi 4500mah İlk batarya bu kadar berbat olur mu ? Sarji %100de çıkarıyorum anında 99 a düşüyor.  Aktif kullanirken 3 dakikada sarji düşüyor. Gece sabaha kadar boş beklerken cihaz 6 7 kademe düşüyor sarji. Çözüm var mı? Lütfen yardımcı olun .

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba omeryilmaz,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
61 Comments
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Aynı telefon bende var. Bende şarj performansinı yeterli bulmuyorum. Kullanılmayan uygulamalari uyku moduna alarak belki az da olsa etki yaratabilir. Gelecek güncelleme ile iyileştirileceği söyleniyor. ama benim telefonum 1.5 aylık belki senin bataryan daha yeni olduğu için daha tam performansını gösteremiyordur. Gece şarj 100 bıraktiğımda 98 lere iniyor benimki en fazla . Gelen güncelleme ile iyileştirme olucak mı bende merakla bekliyorum.
0 Likes
omeryilmaz
Active Level 4
Galaxy A
senin sarj daha iyiymiş benimkinden bence . batarya tam performansı derken ? sonuçta bu sıfır cihaz . yeni halde böyleyken zamanla daha kotu olmaz mi
0 Likes
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Batarya yeni olduğu için tam olarak açılmamış demeye çalıştım dostum. yani telefonu belli bir süre şarj edip çıkarman doldur boşalt olması bataryanın alışması ve daha iyi performans göstermesi gibi. Dizel araba gibi düşün çalışır çalışmaz tam gaz gidilmez🙂
0 Likes
omeryilmaz
Active Level 4
Galaxy A
umarım dediğiniz gibi zamanla düzelir ya da bjrsey sormak istiyorum. değişim nasil talep edebiliriz sonuçta bu 10 günlük cihaz. inanın sim kartı bile takmadım sarj yüzünden
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
yeniden bir konu olustur ben oraya yazıyım
0 Likes
omeryilmaz
Active Level 4
Galaxy A
oluşturdum hocam . oradan yazabilirsin
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
Lanet olsun valla ya A51 kullanıyorum 3 dakika da bir pil kaybı yaşamaya başladım bende boşta da aynı şekilde çare yok maalesef yani ben 8 aydır kullanıyorum baştan beri sorunlu ama son zamanlarda daha beter umudunuzu kırmak istemem ama yok 3 kezde servise gönderdim bu arada
0 Likes
omeryilmaz
Active Level 4
Galaxy A
servis ne dedi ? sorun yok diyip geri mi gönderdiler?
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
evet ilk 2 ay falan olmuştu anakart değiştirdi ama o sıra ısınma sorunu falanda vardı ki ben tamir istemedim bunu yaptılar arka kapağa zarar verdiler kamerama toz giriyor ardından iki defa daha yolladım satın aldığım yer aracılığıyla hemde umutlandırdı beni yani değişim isteriz falan o kadar telefonsuz kaldım yok yani sorun yokmuş dedi bide arayıp ağızlarından laf alamıyorsunuz ne yaptılar anlatmıyorlar sorun ne anlatmıyorlar sonuç bu telefon elimize sağlam geldi diye şükrediyoruz sadece
0 Likes