cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a70

(Topic created on: 05-02-2020 11:45 PM)
168 Views
Selahattin3333
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Usb bağlayıcı takıldı çıkarıldı uyarısı veriyor devamlı ve ekranı kilitleyince ekran kapanmıyor 

0 Likes
7 Comments
fatih42kon
Beginner Level 2
Galaxy A
hatalı güncelleme yaptınız yeni güncelleme alasıya kadar usb çıkışı şarj ile devam edin düzelecektir
0 Likes
Selahattin3333
Beginner Level 2
Galaxy A
ben yine bu sorunu yaşadım garantiye gönderdim sıfır telefon verdiler şimdi bu da aynı hatayı veriyor nasıl bi hatalı güncelleme yapmış olabilirim
0 Likes
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy A
O sorunun kalıcı çözümü yok ara sıra karşına gelcek.Ama geldiğinde nasıl biter söyleyeyim.Usb bağlayıcı cıkarıldı derken ekranın kapanmiyorsa sarj aletini (prize takılı olmasına gerek yok) sokete tak çıkar yap ekranı kapat kapaniyorsa 3 4 dk icinde yazı ortadan kaybolur.Internette yok bunu kendim buldum acıkcası deli etmişti o sorun beni.
0 Likes
Selahattin3333
Beginner Level 2
Galaxy A
benide deli etti iki kere üst üste başına gelir mi bi insanın ya sen nasıl kurtuldun garantiye gönderdin mi
0 Likes
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy A
yazdım sana kesin çözümünü o hatayı aldığında dediğimi yap ekranın kapancak hata yazısıda 3 4 dk da kaybolcak sadace sarj aletinin ucunu tak cıkart sokete prizde olmasına gerek yok.Garantiye göndermedim ara ara gelip gidiyor sürekli gelen bi sorun değil
0 Likes
Selahattin3333
Beginner Level 2
Galaxy A
ama içten içe anakart ı yiyor haberin olsun
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Selahattin3333,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekir. Servis sürecini ve iletişim bilgilerini sizinle paylaşabilmemiz için 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes