cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a70 android 10 sorunu

(Topic created on: 05-23-2020 01:42 AM)
502 Views
theobliviated
Active Level 3
Options
Galaxy A

Ben gerçekten artik tahammul edemiyorum daha alali 5 ay olmus telefonu oyun bile oynamadığım halde 24 saati çıkarmıyor telefon. Bu telefonu almamdaki en buyuk sebeplerden biri bataryasiydi onu da elimizden aldilar saka gibi yani. Telefon ozellikle kapaliyken cok sarj tuketmeye basladi bazen dikkat ediyorum ekran acik uzun saatler kullandigimda daha uzun sure gidiyor sarji. Sanki zamanla yarisir gibi gidiyor sarj... yüklediğime bin pisman oldum gercekten. 3bin tl verip bu durumla karşılaşmak daha da sinir bozucu.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mrvnr,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. Cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Sorunun devam etmesi halinde 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
reîs
Active Level 2
Galaxy A
Nisan dan bu yana bende aynı sorunları yaşıyorum oyun oynayamiyorum sarj a takinca hata veriyor devamlı bip bip ediyor batarya dayanmıyor hala düzeltecekler.
Bir açıklama yapmak bu kadar mı zor
isterseniz 1 sene sonra güncellenecek deyin ama nerede kimse ilgilenmiyor. 😡😡😡😡
0 Likes
theobliviated
Active Level 3
Galaxy A
şimdi sarjdan cikardim ve bana 15 saatlik kullanim dan bahsediyor...
0 Likes
bozkurt060686
Beginner Level 4
Galaxy A
yazıĺimdan sonra telefonlar çöp oldu bakalım duzeltme gelecekmis bekliyoruz ben de 2 ay oldu alalı ısınma ve oyundan atma sorunu var
0 Likes
theobliviated
Active Level 3
Galaxy A
cok daha büyük sorunlar yaşayanlar var bu guncelleme yüzünden yani pes diyorum sadece...
reîs
Active Level 2
Galaxy A
Tamam arkadaşlar sıkıntı olmuş olabilir de insanlara bir açıklama yapmak bu kadar mı zor modorotorler den de ses çıkmıyor hiç
0 Likes
theobliviated
Active Level 3
Galaxy A
hata raporu yolluyorum bana parlakligini kis gibi çözümlerle geliyorlar.
0 Likes
samedq28
Active Level 3
Galaxy A
androit 10 yüklemeden önce severek kulandığım cihazı şimdi nefret ediyorum cihaz o kadar ısınıyorki eskiden hic bilmezdim ısındıgı düzeltme gelmiyecekse eski sürümünü tekrar göndersinler zorlamanın bi alemi yok insanlari madur etmenin bi manası yok
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
eski zor biraz yeni gelecek haziranda tahminim 😊 bekliyoruz hayırlı bayramlar
0 Likes
doguşş
Beginner Level 5
Galaxy A
kardeşim guncellendikden sonra 1 saat pubg oynarken o kadar çok ısınmayan telefon smdi 10 dk oynadığımda ateş alıyo bakalım yeni güncelleme ne zaman gelicek
0 Likes