cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a21s ısınma sorunu

(Topic created on: 12-23-2020 07:20 PM)
1717 Views
Kaguyabeyy
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bazen telefonun arka kapağının sağ üst tarafı ısınıyor oyun felan oynarken sebebi ve çözümü  nedir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BestKataNA,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanalarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Morpheus38
Active Level 3
Galaxy A
işlemci kısmı orda olduğu için oyunda ısınması normaldir eğer işinize yaradıysa çözüm olarak kabul edermisiniz
Kaguyabeyy
Active Level 4
Galaxy A
orda işlemci olduğunu bende biliyom nasıl çözebilirm diyom
0 Likes
Morpheus38
Active Level 3
Galaxy A
çözüm olarak arka plandaki uygulamaları kapatabilirsin ve bu sorun tüm cihazlarda var güncelleme beklemelisiniz
0 Likes
nezaketlibiri
Active Level 9
Galaxy A
normaldir işlemci hem exynos oyun oynadığın oyun çok fazla grafik olabilir
0 Likes
nezaketlibiri
Active Level 9
Galaxy A
oynadığın oyun ağır grafik içeriyor olabilir işlemci exynos bundanda olabilir
0 Likes
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Bende Samsung Galaxy A21s kullanıyorum. Bende ısınma olmuyor Pubg Mobile falan oynuyorum senin telefonun neden ısınıyor bilmiyorum inşallah en kısa zamanda çözümünü bulursun.
0 Likes
Kaguyabeyy
Active Level 4
Galaxy A
yok knk öyle ısınma degl el yakcka kadar hafif bişey bende pubg yi hd de oynuyom ama ısınınca kasmıyor sadece isiniyor bazen menudeyken bile ısınıyor hafif ama
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Belki benim ki de ısınıyordur çünkü ben oyunu tank kılıf ile oynuyorum yani 70 derece olsa bile hissetmem.
0 Likes
Kaguyabeyy
Active Level 4
Galaxy A
bendede tank kılıf var panzer yüzüklü ama elimi sağ köseye koyunca hafif bi ısınma oluyor bakarsan