cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YouTube'ta Kalite Düşüşü

(Topic created on: 03-24-2024 02:09 AM)
327 Views
Legasov
Active Level 5
Options
Galaxy A
Merhaba, YouTube'ta kalite seçenekleri arasında 4K olan herhangi bir videoyu açtığımda, kaliteyi seçeneklerde. 4k ya alıp izlemeye başladığımda otomatik olarak 480 e alıyor ve tekrar yükseltmek istediğimde görebildiğim max kalite 480 olarak kalıyor. Sorun uygulamada mı cihazda mı anlamadım, internetim gayet hızlı bilgisayarda 4k video ve filmleri donmadan izliyorum, videolar 2k ve 1080 de bunu yapmıyor ama 4k da yapıyor yani 2160p de. Cihazın bildiğim kadarıyla 4k video izleme desteği var, bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?

image

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonunuz A54 mü?
0 Likes
Legasov
Active Level 5
Galaxy A
Evet
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 ün 4k30 fps video oynatma desteği var o yüzden 4k60 fps video açtığınızda çözünürlüğünüz otomatik düşer.1711234769985.jpg
Legasov
Active Level 5
Galaxy A
Verdiğiniz bilgilendirme için teşekkürler, çözünürlüğün maximum değerin dışına çıktığında oynatmamasını anlıyorum da bulduğu çözüm aşırı berbat onu da ekleyeyim. Düşüyorsan 1080 e düşür her halükarda video seçeneğinde de var cihaz da destekliyor. 480 e düşürmek ne, bir de bu ayarı düzeltmek için videoyu kapat baştan aç ayarı değiştir. Neyse tekrardan teşekkürler iyi geceler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim. Evet videoyu oynatamıyorsan çözünürlüğü düşürür devam edersin bu kadar uğraştırması saçma ama youtube hala çok buglu bir uygulama zaten. İyi geceler.
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Uygulama kaynaklı aynı sorun bendedr vardı şuan o sorun bemde kalmadı a54 cihaz
Legasov
Active Level 5
Galaxy A
Nasıl çözüldü
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Uygulamaya güncelleme geldiydi yada cihaz güncelleöesiyle çözülmüşde olabilir
Legasov
Active Level 5
Galaxy A
Youtube mu başka bir uygulama mı
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Trk yazmasan youtube be sistem günceleöesü herşeyi güncellemektr fayda var ha bi internet hızıylada alakalı 4k izleyip izleyememek