cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yavaş şarj

(Topic created on: 02-15-2025 03:57 PM)
34 Views
eraycbk_a73
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba dün birisi usb ayarlarını sıfırla demişti denedim yine olmadı o yüzden tekrar yazıyorum telefonu şarja taktığımda yavaş dolduğunu farkettim sonra kabloyu söküp şarj aletine giren type c taktığımda normal doldu sonra tekrar taktığımda ne yaparsam yapayım hızlanmadı telefonu kapatıp şarja taktım nem uyarısı verdi açınca uyarı vermeden yavaş doldurmaya devam etti sonra biraz araştırdım güvenli moda alıp deneyin yazıyordu güvenli modda şarj ederken sorunsuz hızlı şarj oldu şimdi tekrar denediğimde güvenli modda bile yavaş şarj ediyor

6 Comments
Galaxy A
Kablo orjinal değilse yapar Başka orjinal bir kabloyla da dene Usb girişi tıkanmış olabilir temizle Girişlerde yada şarj başlığında da sorun olabilir kontrol et Telefonu sıfırlamak ta fayda sağlar Gene de düzelmezse yetkili servise göster şarj soketletinde sorun olabilir
0 Likes
eraycbk_a73
Active Level 6
Galaxy A
Kablo orjinal başka orjinal şarj aleti ile de denedim aynı sorun usb girişinde herhangi bir sorun yok en azından gözle görülebilecek one UI 7 gelecek 1 2 ay içinde artık o gelince sıfırlamak istiyorum
0 Likes
Galaxy A
A73 7 yi almıycak bildiğim kadarıyla 12 ile geldi 14 son Dediğim gibi bak işte batarya yada anakart ta da sorun olabilir Planlı eskitmeyle yavaşlatılmış olması da ihtimaller dahilinde
0 Likes
eraycbk_a73
Active Level 6
Galaxy A
A72 7 alacak a73 de 8 son
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy A
1 şarj girişini kontrol edin
2 kabloyu kontrol edin
3 şarj cihazını kontrol edin