cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yardımcı olun çok acil lütfen🙂

(Topic created on: 08-05-2024 11:56 PM)
201 Views
GalaxyAI
Active Level 5
Options
Galaxy A
Telefonumda 5G özelliği var 5G hat taktığımda ise 4,5G yazıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy A
3 aymı
0 Likes
GalaxyAI
Active Level 5
Galaxy A
Yok 3 telefon parçaladım
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
1 turkiye de 5g yok hat ve telefon destekledigi halde
2 btk 2026 2 yarısında verecek denildi
GalaxyAI
Active Level 5
Galaxy A
Ok😉
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ülkemizde 5G hatlar olsa bile 5G alt yapısı 2026 yılında açılacak. Geçmiş olsun
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy A
Türkiye ye 5 G geldi de biz mi duymadık Halis. 😀
GalaxyAI
Active Level 5
Galaxy A
O zaman ben artık 5G hattı 3G destekleyen Nokia'ma takıyorum zaten bi işe yaramicak
0 Likes
reis2525
Active Level 4
Galaxy A
Türkiye'de 5G kullanımı başlamadı kanka, o yüzden...
GalaxyS23FE
Active Level 6
Galaxy A
Şu an Türkiyede yok
Okan09
Active Level 6
Galaxy A
5G teknolojisi, ülkemizde henüz yeni sayılır. Zira bu yıldan itibaren sınırlı şekilde kullanılmaya başlandı ve henüz 81 ilde yok. İlerleyen yıllarda kapsama haritasının daha da genişlemesi bekleniyor. Türkiye 5G noktalarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

İstanbul / Beyoğlu – İstiklal Caddesi
İstanbul / Üsküdar – Paşa Limanı Su İskelesi İstanbul – İstanbul Havalimanı İstanbul – Beşiktaş Adalar İskelesi İstanbul / Maltepe – Bağdat Caddesiİstanbul / Gaziosmanpaşa – Merkez (İETT Hareket Amirliği)İstanbul / İkitelli – Galvano Teknik Sanayi Sitesiİzmir / Karşıyaka – Karşıyaka Caddesi, 1671. SokakAnkara / Çankaya – Ziya Gökalp CaddesiAnkara / Altındağ – Fatih KöprüsüTrabzon / Ortahisar – Kahramanmaraş CaddesiAntalya / Geyikdağları – PembelikMuğla / Menteşe – Denizli YoluKocaeli / İzmit – Cumhuriyet CaddesiSakarya / Hendek – Anadolu OtoyoluKayseri / Kocasinan – İnönü BulvarıEskişehir / Tepebaşı – Siloönü Sokak