cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Why is Good Lock is not available for every country?

(Topic created on: 08-22-2023 10:47 PM)
384 Views
bxtuakyr
Active Level 1
Options
Galaxy A

I think an app (that made by phone manufacturers) should be available for every country. Are there a reason why the app is not available for every country?

0 Likes
10 Comments
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy A
Whats ur country?
bxtuakyr
Active Level 1
Galaxy A

Turkey  :) 

0 Likes
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy A
O zaman indirebiliyo olman lazim turkiye membersinde neden ingilizce yazdin ki soruyu onu anlamadim , bicok turk indirebiliyo ben dahil
bxtuakyr
Active Level 1
Galaxy A

Benim telefonumda gözükmüyor. Uygulamanın içinde tüm Good Lock özellikleri var mı peki, yeni telefon almayı planlıyorum da?

Ayrıca Membership'te yeni olduğum için international yazmak istedim :)

0 Likes
Solution
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy A
Good lock icinde tum ozellikler var kullanilabiliyor cihaza gore evet , guncellemede aliyor bi sorun yok ben sahsen 3 4 ozelligini aktif kullaniyorum, international yazmak guzel fikir ama burada genelde turkler var haberiniz olsun 🤗
bxtuakyr
Active Level 1
Galaxy A

Çok teşekkür ederim :)

BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Topluluk kısmındaki gönderilerin hepsinin Türkçe olduğunu **bleep** etmediniz mi? Eğer sizin cihazınızda gözükmüyorsa cihazınız desteklemiyor demektir. Mesela bendeki A51'de gözüküyor, ancak RegiStar gibi birkaç özelliği desteklemediği için bende tüm özellikler bulunmuyor.
bxtuakyr
Active Level 1
Galaxy A

Bu uygulamaya daha yeni olduğum için fazla dikkat etmedim. Direkt international yazmak istedim o yüzden. Yine de teşekkür ederim.

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef telefon markalarının uygulamalarının her ülkede mevcut olması çok zor. Mesela Türkiye'de Apple/Google/Samsung Pay uygulamalarının Türkiye'de olmamasının sebebi Türkiye'deki yasalarla alâkalı. Verilerin yurtdışına aktarılmaması lazım ama uygulama verileri yurtdışına aktarıyor. Bir uygulamayı başka ülkelerde mevcut yapmak, uygulamanın türüne göre ekstra masraf çıkarabilir ve gelirler, masrafları karşılayamabilir. Good Lock'un neden her ülkede mevcut olmadığı hakkında bir fikrim yok. Düşünce her ülkede mevcut olmaması için bir sebep de göremiyorum.