cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp Bildirim Sorunu

(Topic created on: 10-15-2022 11:23 AM)
260 Views
muratteas
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhabalar, buradan dünde bahsettim. Üçüncü gün oldu, diğer tüm uygulamaların bildirimleri düşerken, whatsapp bildirimleri sadece ana sayfa üst kısmında telefonu açtığımda simge bildirimi düşüyor. Uygulamayı silip yeniden yükledim olmuyor. Sesli ve renkli efekt bildirimler whatsapp ta düşmüyor. Play storeden de bildirdim uygulama üzerinden bakalım ne olacak.

A73 5G kullanıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba muratteas,

Diğer uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
AltugGnd
Active Level 1
Galaxy A
Aynı sorun bende de var ne titreşim ne bildirim sesi hiç birisini göndermiyor. Her yolu denedim çözüm bulamadım bulursan haber verir misin.
muratteas
Active Level 2
Galaxy A
Bakalım nasıl olacak çözümü. Whatsapp beta programına kayıtlıyım. Bir kaç gün bekledim ondandır diye ama her gün güncelleme geliyor yine çözülmedi. Bu sefer betadan çıktım. Kaldırıp yeniden yükledim yine yok. Samsung ve Whatsapp arası bir sıkıntı gibi duruyor.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
uygulamalardan WhatsApp a girin, PİLi tıklayın ve Kısıtlanmamışı Seçin InShot_20221015_135047124_1000009146_1665831047.jpgScreenshot_20221015-134857_Settings.jpg
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
ve buralarda Kısıtlama varsa kaldırın Screenshot_20221015-135420_Device care.jpg
0 Likes
muratteas
Active Level 2
Galaxy A
Hepsi yapılı bildirim yine gelmiyor. :) Instagram, Twitter, SMS vb. Bildirimler sesli ve efektli şekilde düşüyor ancak whatsapp olmuyor.
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba muratteas,

Diğer uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes