cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Vo LTE1 Nedir, Nasıl Kapatılır?

(Topic created on: 05-23-2021 11:41 AM)
24584 Views
TugceCBKC
Active Level 3
Options
Galaxy A
image

Merhaba;

Bu görselde bulunan LTE1 nedir ve arama / ses kalitesini etkiler mi? Mobil veri kapalı ama bu simge sürekli orada duruyor. Kapatmak istersek de nasıl kapatırız? 

Telefonumda kulaklıkla konuşurken karşı tarafın sesini çok net duyuyorum ancak benim sesim çok boğuk gidiyor. Normal konuşurken bir sıkıntı yok. Konuyla ilgili hata raporu oluşturdum ve ağ ayarlarınızı sıfırlayın dendi. Yaptım ve sorunum yine çözülmedi. Üstelik Wi-Fi'a bağlıyken bu sorunu yaşıyorum, yani mantıken LTE ile bir alakası olmaması lazım. Bir türlü sesin boğuk gitmesi sorununu çözemedim ve yardım bekliyorum. 

Şimdiden teşekkürler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Volte özelliği sesin daha iyi anlaşılmasını sağlar. Ses kalitesini arttırır. Sizin telefonunuzda bu özellik kapatılıp açılamıyo. İşlem için operatöre danışmanız lazım. Farklı bi operatör hattı takıp deneyin isterseniz. Yine seste sorun olursa ağ ayarlarını sıfırlamayı denediğiniz için cihazın yedeğini alıp tamamen fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneririm.

View solution in context

29 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba, VoLTE özelliği ile daha kaliteli bir göruşme sağlayabilirsiniz ve internetinizin daha kaliteli çekmesini sağlar.

Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar > VoLTE Aramaları seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.
TugceCBKC
Active Level 3
Galaxy A
Bende bu şekilde görünüyor, kapatmak için operatöre ulaşmak lazım sanırım ama 4.5G'yi de kapatmak istemiyorum. Mobil veri kapalıyken neden sürekli orada göründüğünü merak etmiştim. 😊Screenshot_20210523-114741_Call settings_342.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
4.5 G yi niye kapatmak istemiyorsunjz ki . 4.5G nin şuan ve önümizdeki 8 yıla kadar bir faydası yok . Aksine hem şarjı erken bitiriyor hemde mobil veri interneti erken tüketiyor. . 4.5G ilk tanıtıldığında önümüzdeki 10 yıl içinde aktif olacağı söylenmişti haberlerde. Ordan biliyorım o nun bu yorumu yaptım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Mobil ağlardan şebeke ayarınızı 3G olacak şelikde ayarlayıp deneyiniz . Örnek resim gönderdim. Ben bu şekilde rahat görüşme yapabiliyorum. Screenshot_20210523-114317_Call settings.jpg
0 Likes
Galaxy A
3g ve 4g arası damı volte oluyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
4.5G açık olunca oluyor 3G görüntülü görüşme hizmeti sunar 2G sadece sesli konuşma hizmeti sunar
0 Likes
Galaxy A
Ben sadece 3g ve 4g kullanıyorum daha mı iyi
0 Likes
Galaxy A
Volte kaliteli görüşmeyi sağlayan özellik kapatmak için operatörünüzü arayın öyle kapatılıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Operatörü aramasına gerek olmadığını düşünüyorum. Şebeke modundan 4.5 G yi kapatırsa volte dediğiniz şey otomatik olarak devre dışı kalır
0 Likes