cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama simgeleri Kendi Kendine Yer Değişitiriyor

(Topic created on: 02-06-2021 07:09 PM)
2983 Views
Alipasa1278
Active Level 5
Options
Galaxy A

A30s Telefonu Kapatıp Açınca Her Seferinde 2 uygulamanın yeri kendiliğinden değişiyor, Uygulamayı Alıp Olması Gereken Yere koyuyorum Ama telefonu power tuşuna basıp kapatınca ve geri açtığımda o iki uygulama alt sütüne iniyor !!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alipasa1278,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
19 Comments
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy A
Şunu yapmayı deneyin isterseniz

20210206_191609.jpg

A21sss
Active Level 10
Galaxy A
3 seçenek mevcut çocuk varsa o kurcalamis olabilir uzaktan yönetime izin verdi iseniz teknik servis değiştirmiş olabilir en kotu sebep virüs tur
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
Telefonda Virüs Taraması Yaptım Ama Temiz Virüs Algılamadı
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
virüs programı yüklü mü hocam haric olarak play store cihaz güvenliği haric bir taramada ordan yapın olmaz ise ya uzaktan.yetki verildi teknik servis yada yazılımsal sorun olabilir fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
evt cleaner ve avast var
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
clenar ve Avast daha ileri tarayıcı yuklemenizi öneririm tabiki butun programlar bir olamaz en az sarj harcayan ve en güzel isini iyi yapan bir program kurabilirsiniz bazı virüs programları çok sarj harcıyor ve gereksiz
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
Hocam (Ana Erkan Düzenler) Ayarını Açtım Kapalıymış Telefonu Geri Kapatıp açtığımda eğerki tekrar olursa Dönüş Yaparım Farklı yollar arayacağım ise yaramazsa
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
ekran düzenler bu sadece çocuklarınız sizden habersiz uygulamarin yerini değiştirmesin diye konulan bir özelliktir kitliyebilrisiniz kitleyip oyle deneyin olmaz ise hard reset atın hic uğraşmayin virüs olsada gidecektir dışarıdan gelen alınan yüklenen uygulamar dahil olsun onu hafıza kartı olarak seçin olurda birsey bulasirsa telefonun ana hafızası değilde hafızası kartına bulaşsin google de ayarlardan yapabilirsiniz
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
Hocam,(Kişisel Olarak görüşüm) A30s de çok fazla sorun var ya gerçekten, titresim yoğunluğu yok telefonda, Animasyonları Kaldırdığımda ise telefon tabirce kafayı yiyor ekran titriyor çoğu uygulama hata veriyor, başlıca sorun çok :(