cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama kilidi

(Topic created on: 06-13-2024 12:11 AM)
229 Views
akahs0101
Active Level 1
Options
Galaxy A
Sanirim Samsunglarda uygulama şifreleme yok en azından benimkinde yok güvenli uygulama varmı 
9 Comments
Galaxy A
Applock'u uzun yıllar önce kullanıyordum.
Şimdiki son hali hakkında bir fikrim yok.
0 Likes
akahs0101
Active Level 1
Galaxy A
Baktimda yorumlarda herkes şu tarihte indirdim şu bu biseler yazmis
0 Likes
Galaxy A
Hocam, o yazılan tarihler filan bahsediyorsun sanırım. Ben zaten o kafayı hiç anlamıyorum. 😀
Zaten uygulama izinlerini veren kişi sensin ve ben izni verdim ama "siz sakın bir şey yapmayın" gibi o yazı seni kurtarmaz. Bence ilk önce İnternet'te programı araştır, sonra hareket et.
"Aplock güvenli mi?" diye yaz bence.
akahs0101
Active Level 1
Galaxy A
Büyük bi problem var google app lock güvenli dio ama hangisi sjsjsjsj
0 Likes
Solution
Galaxy A
Ben bu programı çok eskiden kullanıyordum. En baştaki. Diğer programlar hakkında bir fikrim yok.1718226077474.jpg
0 Likes
akahs0101
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkür
0 Likes
Galaxy A
Bak şimdi senin için girdim ve o özellik hala aktif.
Uygulamaları kilitledikten sonra AppLock'un simgesini de gizleyebiliyorsun. Ben bu özelliği için bu programı kullanmıştım. İzinsiz müdahale ihtimali bile olmasın diye.1718226274818_1718226274811_0.jpg
akahs0101
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz indirdim kullanıyorum artık
0 Likes
Galaxy A
Şimdi aklıma geldi, eğer başka bir programla karıştırmıyorsam, birkaç defa yanlış şifre girilmesi sonucunda direkt fotoğraf çekip mail adresine gönderiyordu. Bu, çalınma ve meraklı kişilere karşı bir önlem amaçlıydı.
Ama program bu muydu, başka bir program mıydı hatırlamıyorum. Ücretli versiyon kullanıyordum, ben 1 defa o dönem ödüyordum.