cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama Kilitleme

(Topic created on: 03-08-2020 02:37 AM)
48605 Views
erdincyilmaz
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonuma yüklediğim uygulamalardan bazılarını kilitlemek istiyorum. Yani benden başka kimse kullanmasın istiyorum. Mahremiyet sebebiyle. Bunu yapabileceğim üçüncü parti uygulama olmayan, Samsung'un kendi çözümü bir uygulama var mıdır? 

6 Comments
Galaxy A
görülmesini istemediğin uygulamaları güvenli klasöre taşı. gerektiğinde o klasörü de masa üstünden kaldırıp yeniden ekleyebilirsin
0 Likes
erdincyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Gizli klasöre taşıyıp masaüstünden kaldırsam da uygulamalar kısmında uygulama görülebiliyor ne yazıkki. Bunun da çözümü varsa iyi olur tabiki. Ya da uygulamaya tıkladığımda şifre ya da desen girmemi istemesi de işimi fazlasıyla görür.
0 Likes
HMahmut
Active Level 3
Galaxy A
Google play'de uygulamayı gizleme diye yaz oradan beğen indir :smiling-face:
Solution
Galaxy A
uygulamayı gizli klasöre taşıdıktan sonra normal ana ekrandaki kopyasını kaldır telefondan sil uygulamayı. diğer tarafta güvenli kalsor içinde durmaya devam eder. sonra uygulamalarına bir bak orada görünmemesi lazim
erdincyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Bir deneyeyim.
Solution
erdincyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Valla oldu. Tıpkı dediğiniz gibi. Uygulamayı güvenli klasöre kopyaladım. Sonra normal uygulamalar kısmından kaldırdım. Güvenli klasöre girdiğimde hiç kaldırmamışım gibi uygulamayı kullanabildim. Google playde hala yüklü görünüyor mudur diye bir baktım yüklü de görünmüyor. Şaşırtıcı ve memnuniyet verici bir sonuç. Yardımınız için teşekkürler🙏🏼😊