cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Usb to type c kablosu ile görüntü yansıtma

(Topic created on: 02-24-2025 08:29 PM)
226 Views
ˢᵖᵃᶜᵉˡⁱⁿᵉ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Mümkün mü

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Pythagoras
Active Level 4
Galaxy A
Mümkündür. Type-C girişiniz Display Port özelliğine sahipse yansıtabiliyorsunuz. Günümüzdeki nereseyse tüm cihazlar destekliyor bu özelliği.

View solution in context

Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Type c ile goruntu aktarımı var (display port olursa) ama usb ile olmaz. Teorik olarak mumkun degil. Hicbi monitor usb ile goruntu almaz zaten. Ya type c to type c olucak, ya da type-c to hdmi olur

View solution in context

15 Comments
Solution
Pythagoras
Active Level 4
Galaxy A
Mümkündür. Type-C girişiniz Display Port özelliğine sahipse yansıtabiliyorsunuz. Günümüzdeki nereseyse tüm cihazlar destekliyor bu özelliği.
Galaxy A
Android tv kutusuna takacağım özellik varmi bilmiyorum ama taktığımda telefondan görüntü aktarma olarak seçim yapabiliyorum tv de ne yapmam lazım
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Type c ile goruntu aktarımı var (display port olursa) ama usb ile olmaz. Teorik olarak mumkun degil. Hicbi monitor usb ile goruntu almaz zaten. Ya type c to type c olucak, ya da type-c to hdmi olur
Galaxy A
Aslında kastım bir ucu usb diğeri typec olan kablo
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Aynen ben de ona ithafen oyle demiştim. Diger ucu usb oldugu icin olmaz yani kisaca.
Galaxy A
Tamamdır sagolun
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Rica ederim
Pythagoras
Active Level 4
Galaxy A
Kastetttiğim görüntü aktarma özelliğinin type c ile tümleşik olanı. Ben tabletimi bir ucu type c bir ucu HDMI olan kablo ile yansıtabiliyorum.
Galaxy A
Anladım kabloyu internetten alsam uyumluluk sorunu yaşarmiyım