A21s telefonumda hızlı şarj destekliyor kablom ayrıca başlık da destekliyor fakat kablo şarj diyor hızlı şarj özelliğide açık ama ne yaptıysam olmadı... Gönderiyi Göster
A21s telefonumda hızlı şarj destekliyor kablom ayrıca başlık da destekliyor fakat kablo şarj diyor hızlı şarj özelliğide açık ama ne yaptıysam olmadı... Gönderiyi Göster
Telefonumun arka camında küçük bir çatlak var değiştirirsem ne kadara mal olur. Birde telefonun garantisi var hala garanti kapsamına girer mi ? Gönderiyi Göster
Herkese merhaba. Orijinal şarj kablom bozulduktan sonra i think type c kablo ve orijinal adaptor ile yoluma devam ediyordum. Bir süre sonra şarj... Gönderiyi Göster
Geniş açılı kamerayla çektiğim fotoğrafların şeklini düzeltebiliyodum galeri uygulamasından. Bulamıyorum şimdi Gönderiyi Göster
Telefonun sesi açık olduğu halde bazen bi anda sesi azalıyor daha sonra düzeliyor sebebi nedir Gönderiyi Göster
Galaxy A22 cihazımda Spotify'dan müzik dinlerken kapak fotoğrafı geç yükleniyo ya da bir önceki müziğin kapak fotoğrafını gösteriyor bu neden... Gönderiyi Göster
Galaxy app boosteri nereden indiriebilirim Gönderiyi Göster
Merhaba sizlerden fikir almak istediğim bir konu var. Telefonum A32 ve arada dokunmatikle ilgili sorunlar yaşıyorum. Suya toprağa vs dokunmatiğine... Gönderiyi Göster
Normalde güç tuşuna 2 kere basınca kamera açılıyordu fakat bugün açılmamaya başladı kamera ayarlarında vs bu ayarı bulamadım nasıl açabilirim. Gönderiyi Göster
Samsung Galaxy A50 Benim icin onemli fotograflari gizli kalmasi gereken fotograflari guvenli klasore tasidim ancak guvenli klasorde hicbir fotografi... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
654 | |
421 | |
312 | |
299 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
114 | |
40 | |
33 | |
31 | |