cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

UI7 ŞİKAYETLERİ ??

(Topic created on: 3 weeks ago)
43 Views
PolatA55
Active Level 5
Options
Galaxy A

Şöyle foruma göz attım da 7/24 UI7 gelsin artık neden gelmiyor diye isyan edenler UI7 aldıktan sonra gene şikayet ediyor yok pil 1 saate bitiyor batarya çöp oldu yok kasılmalar var beğenmedim vs... 

Arkadaş günde 10 tane gönderi açıp UI7 UI7 diye kendinizi yiyip bitirdiniz eee geldi işte UI7 bu şikayet neden ?? Olsun isyan etmeyin önemli olan UI7 geldi mi geldi bitmiştir. Sizde birşey beğenmiyorsunuz bişey olmaz UI7 yeter ki gelsin isterse pil 10 dakikaya bitsin 😃😃 ağlamak yok güncelleme bağımlısı arkadaşlar 😃😃 

Ben 6.1 den devamkee size UI7 ile başarılar 😃😃
19 Comments
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
UI7 yükledikten sonra gelen pişmanlık hissi 😃 valla ben beklemiyorum UI7 falan samsungun hiç bir güncellemesini beğenmiyorum her güncelleme yeni bir fiyasko çünkü güvenlik güncellemelerini bile yüklemiyorum güncelleme yaptıkca telefon çöp oluyor 😃😃
ASLAN37
Active Level 9
Galaxy A
UI9 NEZAMAN GELECEK😂
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
UI 10 yarın gelir mi arkadaşlar?? Offf telefonu satıcam ya aypona geçiyorum ben hani UI10 bugün geliyordu ?? 😡😡😡 😃😃
0 Likes
ASLAN37
Active Level 9
Galaxy A
Yarım alma çürük alma 😂😂😂
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
UI12 haftaya gelmez ise şayomiye geçiyorum 😡😡😃😃
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Yooo.One UI 7 ile birlikte telefon kullandigimı hissediyorum artik.
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Bence sil çok komik çünkü 😃😃
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Komik olan nedir anlayamadım?Ben güncellemeden gayet memnunum.Akıcı,pili de etkilemedi,ısınma da yok.
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Ben güncellemeden memnunum dediğini anlarım da UI7 ile beraber telefon kullandığımı hissediyorum demek komik olmuş yaş 12 falan galiba