cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

UI7 ŞİKAYETLERİ ??

(Topic created on: 05-16-2025 09:58 PM)
274 Views
PolatA55
Active Level 5
Options
Galaxy A

Şöyle foruma göz attım da 7/24 UI7 gelsin artık neden gelmiyor diye isyan edenler UI7 aldıktan sonra gene şikayet ediyor yok pil 1 saate bitiyor batarya çöp oldu yok kasılmalar var beğenmedim vs... 

Arkadaş günde 10 tane gönderi açıp UI7 UI7 diye kendinizi yiyip bitirdiniz eee geldi işte UI7 bu şikayet neden ?? Olsun isyan etmeyin önemli olan UI7 geldi mi geldi bitmiştir. Sizde birşey beğenmiyorsunuz bişey olmaz UI7 yeter ki gelsin isterse pil 10 dakikaya bitsin 😃😃 ağlamak yok güncelleme bağımlısı arkadaşlar 😃😃 

Ben 6.1 den devamkee size UI7 ile başarılar 😃😃
19 Comments
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Resmi bir dairede değiliz, bu yüzden burada resmi kalıplar kullanmak zorunda değiliz.

"Telefon kullandığımı hissediyorum" derken artık gerçekten paramın karşılığını alıp, vaat edilen Samsung deneyimini yaşıyorum demek istedim. İşe biraz renk katmak istedim ama püh, nereden dedim.

Yaş 75 herhalde bu ciddiyete.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Her yeni özellik artı pil sarfiyatı . Bi çözemediler şu batarya işini....
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
UI 7 ❤❤ UI9 yarın gelir mi acaba ??
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gelse ne olur gelmese ne olur. Firmaların adam akıllı bir pil teknolojisi sunamadıktan sonra yeni yazılımların faydası yok
AhmtS25
Active Level 7
Galaxy A
Benzer bir post da ben atmıştım orada ağlayan veletler bir rivayete göre hala ağlıyorlar. Bu böyledir yani. İllaki güncelleme gelince sorun artıyor. Anlamıyorlar ağlıyorlar 😂😂😂
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Neyse yarın UI8 haftaya da UI9 gelsin belki düzelir bunlar yoksa satarım bak telefonu haa 😡😡
Gelir dimi ?? Güncelleme lazım Elim ayağım titriyor acilen UI8 UI9 UI10 gelsin 😡😡😃😃
0 Likes
AhmtS25
Active Level 7
Galaxy A
Gelmezse ben Nokia geçmeyi düşünüyorum 😂
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Samsungdan talep ediyoruz hergün yeni bir android güncellemesi alan telefon üretsinler hemen satın alırız parası önemli değil yeterki günlük güncelleme alsın ismini de buldum bak Samsung GG serisi (Günlük Güncelleme) 🙏 🙏 😃 😃
0 Likes
AhmtS25
Active Level 7
Galaxy A
Hahah baya yaratıcı oldu 😂
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy A
Bende UI7 kullanıyorum bende pil daha iyi oldu açıkçası. Ben baya memnunum her konuda. Sürekli şikayet eden bir tayfa var zaten forumda onlara çözümde sunsan memnun olmazlar.