Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun hizli sarj olma ozelligi oldu halde surekli yavas sarj diyor ve hassas

(Topic created on: 04-16-2023 11:56 PM)
153 Views
c1nqr
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Telefonum Samsung A52. Sarja taktigimda hem yavas sarj oluyor ve cok hassas ne yapmaliyim ?

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yuvası tozlanmış olabilir,üfleyin veya yumuşak bir fırca vb.ile çok hafif hafif sürtme yapın ama derine gitmeyin ve bastırmayın çünkü içi çok hassas.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tam bilgi verir misin. Cihazda ne tür hassas lık oldu? Kaç watt şarj cihazı ile şarj ediyorsunuz kaç saatte tam olarak doluyor şarj olurken kullanıyor musunuz.
0 Likes
c1nqr
Beginner Level 2
Galaxy A
Oncelikle tesekkur ederim. Birazcik baktim ve yeniden baslattim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önemli değil ama tam olarak bilgi vermeniz lazım Hani yardımcı olabilmemiz için. ☺️ açmış olduğunuz konuda cihazda hassaslık oluştu demişsiniz Bir de telefonunuzu kaç watt şarj cihazı ile şarj ediyorsunuz.
Mesela Eğer telefonunuzu kutu içeriğinden çıkan 15 watt şarj cihazı ile şarj ettiğiniz halde dolum süresi 2 saat ve üzeri sürede doluyorsa bu bir sorun olabilir cihazınızı şarj olurken kullanmayın Eğer şarj olurken cihazınızı kullanırsanız şarj dolumu yavaşlayabilir ve cihaza zarar verebilir. Şarj sorunu hakkında Eğer 15 watt ile şarj ettiğiniz halde dolum süresi 2 saat ve üzeri oluyorsa cihazı şarj olurken kullanmıyorsanız yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekleyin Eğer yeni gelen güncelleme sorunu çözemezse cihazı sıfırlayın belki şarj sorunu çözülebilir.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim ses dosyası video gibi.
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarını sıfırla.
Ayrıca Eğer isterseniz hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açmayı da deneyebilirsiniz belki bu da sorunu şarj sorununu çözebilir.
Ayarlar cihaz bakımı pil diğer pil ayarları hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açın.
Sorununuzun hiçbir şekilde düzelmediği durumunda Samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayın uyguladığınız çözümleri onlara anlatın sorun düzelmezse destek talep edin en son çare olarak. 4447711
0 Likes
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

Orjinal ürünler ile sarj ettiğinize eminseniz ve menüsel ayarı açık ise, farklı orjinal sarj deneyebilir ya da yedekleme ve sıfırlama işlemi yaparak kontrol edebilirsiniz. 

0 Likes