cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun Alt Kısmında Bulunan Mavi Çizgi

(Topic created on: 07-22-2020 12:10 PM)
7014 Views
Nactayah
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Oyun oynarken ya da sosyal medyada gezinirken bazı durumlarda telefonun alt kısmında mavi bir çizgi çıkıyor ve yaklaşık 5sn kadar kalıyor bu durumun sebebini bilen var mı? 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Bu özellik, Game Booster'ın bir özelliği. Bu özellik ile, cihazınızın ısınmasını önlemek amaçlanıyor.

Eğer bu özelliği kapatmak isterseniz aşağıdaki adımları uygulayın.

Oyun açıkken bildirim paneline girin ve Game Booster'ı açmak için bildirime basın. Ardından ise Sıcaklık izleme > Otomatik kontrol ayarını kapatın.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Guten tag Nactayah

Ben o mavi çizgiyi sadece oyun oynarken gördüm sosyal medyada gezerken değilde şey o mavi çizgi game booster içerisinde bulunan sıcaklık izleme ve performans izleyicisinin aktifleştiğini gösteriyor yani arka plandaki uygulamalar kapatılıp RAM boşaltılıyor ve telefon soğutuluyor o mavi çizgi bunun gerçekleştiğini gösteren bir işarettir bir hata değil yani

5xOMERx4

View solution in context

7 Comments
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Bu özellik, Game Booster'ın bir özelliği. Bu özellik ile, cihazınızın ısınmasını önlemek amaçlanıyor.

Eğer bu özelliği kapatmak isterseniz aşağıdaki adımları uygulayın.

Oyun açıkken bildirim paneline girin ve Game Booster'ı açmak için bildirime basın. Ardından ise Sıcaklık izleme > Otomatik kontrol ayarını kapatın.
Nactayah
Beginner Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Guten tag Nactayah

Ben o mavi çizgiyi sadece oyun oynarken gördüm sosyal medyada gezerken değilde şey o mavi çizgi game booster içerisinde bulunan sıcaklık izleme ve performans izleyicisinin aktifleştiğini gösteriyor yani arka plandaki uygulamalar kapatılıp RAM boşaltılıyor ve telefon soğutuluyor o mavi çizgi bunun gerçekleştiğini gösteren bir işarettir bir hata değil yani

5xOMERx4
Nactayah
Beginner Level 4
Galaxy A
Olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim
0 Likes
İntikamcı
Active Level 5
Galaxy A
eklenti:mavi çizgi 43 dereceye geldikten sonra gelmektedir ve cihazi optimize edip sicakligi azaltmaya çalismaktadir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
E bende onu diyorum zaten
0 Likes