cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonum modeme bağlanınca diğer cihazların interneti kopuyor

(Topic created on: 07-23-2023 11:15 AM)
124 Views
Leckqma
Active Level 4
Options
Galaxy A

Galaxy A22 telefonum var. Bu telefonu evin internetine bağlayınca evdeki diğer cihazların interneti kopuyor. Sorun ne olabilir?

5 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
VIP telefon bu sanırım.🤣 Telefonunuza virüs bulaşmış olabilir. Adını hatırlamadığım Wi-Fi ağlarını çökertmeye yarayan bazı saldırı yöntemleri var telefona virüs bulaşmışsa o yapıyor olabilir. Ama ben öyle olduğunu sanmıyorum. Diğer bir ihtimal ise sorun modemdedir. Bir telefonun sadece Wi-Fi ağına bağlanarak diğer cihazların erişimini kesmesi… Sorun büyük ihtimalle modemde.
Leckqma
Active Level 4
Galaxy A
bu durumda modemde ayar yapmayı olmazsa verilerimi yedekleyip telefonu sıfırlamayı deneyeceğim
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Modeminizde 2.4Ghz mi kullanıyorsun 5 e baglan öyle dene gereksiz btooth baglantılarıni kapa.
Leckqma
Active Level 4
Galaxy A
tamamdır teşekkür ederim
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Cihazınızın Ağ ayarlarını sıfırlayın. Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla.
Sorunun kaynağı sizin Telefonunuzda da olmayabilir Ben sorunun Modemde veya diğer cihazlarda olduğunu düşünüyorum açıkçası kullandığınız modemin interneti hangi operatöre bağlıysa o operatörün müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın diğer cihazların da bağlantı ayarlarını sıfırlamanızı tavsiye ederim.