cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonum medya sesi kırmızı

(Topic created on: 08-23-2021 07:05 PM)
17729 Views
Alley01
Active Level 2
Options
Galaxy A
Telefonum kulaklık takılıymış gibi çalışıyor ama kulaklık takılı değil . Samsung members cihaz denetleme aracını kullanınca çalışıyor bu durumu bir türlü çözemedim aynı sorunu yaşayan ve çözen kişiler yardım ederse sevinirim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba ben ahmet
Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırla kısmından cihazı sıfırlayın Sorun devam ederse Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin hata raporu gönderebilmek için şunları yapın uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekler içerisinde hata raporları hata raporu gibisinden yazı seçeneğine tıklayın çıkan hata raporu sayfa seçeneğinden de cihazınıza uygun hata seçeneğini seçin ve tıklayın eve gelen sayfa içerisine de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın sistem kaydı verilerini gönder yazan yazı seçeneğini de açık tutun yetkililer sizlere en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaktır Ayrıca cihazınızın tekrardan sıfırlanması gerektiği söylenirse bu işlemi tekrardan yapmanıza gerek yoktur bu seferde cihazınızı garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin bu işlemler ile sorununuzun çözüldüğünü umuyorum �yi akşamlar

View solution in context

0 Likes
Solution
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy A
Yeni yazılım atılması lazım. Servise gidip yazılım attırın ya da sizin bilgisayarınız varsa kendiniz telefona yazılım atın. Başka çare yok gibi gözüküyor...

View solution in context

22 Comments
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy A
Ses kualklıktan mı geliyor yoksa normalden mı?
Alley01
Active Level 2
Galaxy A
Telefonuma kulaklık bağlı değil ama bağlıymış gibi çalışıyor
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy A
Ses stilleri diye bi uygulama indirdiniz mı?
Alley01
Active Level 2
Galaxy A
Hayır
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy A
Bi telefonu yeniden Başlatın eğer düzelmezse

Ayarlar>Genel Yönetim>Sıfırla>Fabrika ayarlarına dön

Bu adımları takip ederek telefonu fabrika ayarlarına döndürün. (Verileriniz silinmez)
Alley01
Active Level 2
Galaxy A
Dediklerinizi dün denedim ama değişen bişe olmadı
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy A
Hmm. O zman bi telefonu komple sıfırlamayı deneyin
Alley01
Active Level 2
Galaxy A
Onuda denedim