cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonu Yatay Kullanınca Dokunmatik Sorunu

(Topic created on: 11-05-2022 10:42 AM)
687 Views
MAYılmaz
Active Level 2
Options
Galaxy A

A31 model telefonumu düz bir şekilde kullanınca hiçbir problem yok. Fakat telefonu yatay çevirip kullanıca dokunmatik çalışmıyor. Örneğin oyun oynayacağım telefonu yatay çeviriyorum fakat dokunmatik çalışmıyor. Ekranda hiçbir problem yok. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Bu sorun sadece tek bir defa oluştuysa cihazı yeniden başlatın Sorun devam ederse ya da bu Sorun Çoktandır varsa ve düzelmiyorsa verileri yedekleyip cihazı sıfırlayın sorun yine devam ederse bu uygulama üzerinden hata raporu gönderin Ayrıca cihaz yazılımını da en son sürümde kullanmayı unutmayın.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy A
Telefonu kapat 1 saat bekle düzelir bendede olmuştu böyle düzekdi
0 Likes
MAYılmaz
Active Level 2
Galaxy A
1 saatten fazla kapalı tuttum fakat halen aynı...
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Bu sorun sadece tek bir defa oluştuysa cihazı yeniden başlatın Sorun devam ederse ya da bu Sorun Çoktandır varsa ve düzelmiyorsa verileri yedekleyip cihazı sıfırlayın sorun yine devam ederse bu uygulama üzerinden hata raporu gönderin Ayrıca cihaz yazılımını da en son sürümde kullanmayı unutmayın.
0 Likes
MAYılmaz
Active Level 2
Galaxy A
Cihaz yazılımı en son sürümde, sıfırlamadan çözüm yolu yok mudur?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilmiyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Members'ten dokunma testine sokun,o da olmazsa sıfırlamayı deneyin.
0 Likes
MAYılmaz
Active Level 2
Galaxy A
Dokunma testini geçti, sıfırlamadan başka çözüm yolu yok mudur?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefon menüde değilken bikdirim panelini asahı kaydırıp arama ekranına"ekran"yazın ve çıkan seceneklerden"daha fazla"olana tıkayıp oradaki ayarları kontrol edin veya değiştirin Ayrıca ara kısmına standart bilgisayarlardaki gibi farklı kelimeler aratarak normalde ulaşamayacağını sayfalara da ulaşabilirsiniz.
0 Likes