Arkadaşlar A53 alacam o kadar çok mutluyum ki artık birdaha telefon almam o zaman fiyatlar daha çok artıyor gerçekten A53 mükemmel telefon A51 den A53... View Post
Arkadaşlar A53 alacam o kadar çok mutluyum ki artık birdaha telefon almam o zaman fiyatlar daha çok artıyor gerçekten A53 mükemmel telefon A51 den A53... View Post
Öncelikle iyi akşamlar dilerim A34'e geçmiş bulunmaktayım ve hayatımda ilk kez super amoled ekran kullanıyorum Birsey gözüme çarptı ayarlarda vs.... View Post
3 gün önce çektiğim fotoğraflara galeride tıklar tıklamaz net gözüküyor fakat bugün çektiğim bütün fotoğraflara tıklayınca 1 saniye kadar 144p gözüküp... View Post
Merhaba arkadaşlar elimdeki cihaz A51 satıp A53 almayı düşünüyorum android 16 ya kadar alacak ama iyi kamerayı da beğendim epey de özellikleri de... View Post
A73 20.998.90 TL olmuş şaka mı bu? A73 alacaktım ama vazgeçtim ve kesinlikle o fiyata alınmaz View Post
2-3 aylık A73 cihazıyla kafa kafaya değişim yapıp sıfır kutulu A54 aldım düşüncelerinizi bekliyorum. View Post
Merhabalar a23 cihazım var 3 aylık cihazdan memnunum fakat kamerası böyle ışıksız ortamlarda kamera kalitesi inanılmaz düşüyor akıcılıgıda aynı... View Post
Ekran açık kalma süresi 3 saat 15 dakika %100 den %11 neden bu kadar çabuk bitiyor pil ekran kapalı kalma süresi 17saat 18 dakika bu kafayı yemek... View Post
Android 14 alamayacak samsung telefonlar/ tabletler belli oldu. Akıllı telefon ve tablet alırken kaç işletim sistemi güncellemesi ve güvenlik... View Post
Samsung telefonda 4K video kayıt iyi mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
240 | |
207 | |
180 | |
157 | |
128 |