cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:

A53

Posted by      in  Galaxy A

Arkadaşlar A53 alacam o kadar çok mutluyum ki artık birdaha telefon almam o zaman fiyatlar daha çok artıyor gerçekten A53 mükemmel telefon A51 den A53... View Post

Öncelikle iyi akşamlar dilerim A34'e geçmiş bulunmaktayım ve hayatımda ilk kez super amoled ekran kullanıyorum  Birsey gözüme çarptı ayarlarda vs.... View Post

3 gün önce çektiğim fotoğraflara galeride tıklar tıklamaz net gözüküyor fakat bugün çektiğim bütün fotoğraflara tıklayınca 1 saniye kadar 144p gözüküp... View Post

A53

Merhaba arkadaşlar elimdeki cihaz A51 satıp A53 almayı düşünüyorum android 16 ya kadar alacak ama iyi kamerayı da beğendim epey de özellikleri de... View Post

A73

A73 20.998.90 TL olmuş şaka mı bu? A73 alacaktım ama vazgeçtim ve kesinlikle o fiyata alınmaz View Post

2-3 aylık A73 cihazıyla kafa kafaya değişim yapıp sıfır kutulu A54 aldım düşüncelerinizi bekliyorum.  View Post

A32

Ekran açık kalma süresi 3 saat 15 dakika %100 den %11 neden bu kadar çabuk bitiyor pil ekran kapalı kalma süresi 17saat 18 dakika bu kafayı yemek... View Post