cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon Karşılaştırması

(Topic created on: 03-23-2024 08:26 AM)
369 Views
Lrxonez
Active Level 4
Options
Galaxy A
A25 5g vs Iphone SE 2020 
Sizce hangi model daha mantıklı ve uzun ömürlü olur?

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
A25 daha mantıklı se 2020 sadece iyi yanı kamerası bir tık daha iyi ve işlemcisi çok iyi ama genel olarak a25 daha mantıklı

View solution in context

0 Likes
Solution
Motun
Active Level 8
Galaxy A
Ben net SE derim.

View solution in context

Solution
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Se 2020 nin ekran boyutu ve kalitesi film oyun için uygun değil günlük kullanım ve kamerada daha iyi, artık hangisi işine gelirse , birde iphone se tasarımı nerdeyse 10 senelik tasarım

View solution in context

Solution
ErenA54_5G
Active Level 7
Galaxy A
Ekran dışında se saplar sebepleri kamerası tek kamera olsa bile daha iyi ve a13 bionic iphone 11 serisindeki işlemci yani amiral gemisi işlemci var ama bence o paraya onu alcağına 2.el 11 pro serisi veya 12 ye bakabilirsin

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
İphon.e güncelleme konusunda çok iyi benim 9 yaşındaki 6s e güncelleme yolluyor her ay

View solution in context

0 Likes
Solution
AsilThing-S23
Active Level 4
Galaxy A
Se'nin kamerası ve performansı çok güzel, ama maalesef o kamera ve performansın tadını çıkaracak adam akıllı bir ekranı ve bataryası yok. 🤷‍♂️

View solution in context

10 Comments
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
A25 daha mantıklı se 2020 sadece iyi yanı kamerası bir tık daha iyi ve işlemcisi çok iyi ama genel olarak a25 daha mantıklı
0 Likes
Lrxonez
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim google'a a25 vs se 2020 epey yazarak bakabilirsiniz.
0 Likes
Lrxonez
Active Level 4
Galaxy A
Evet bakıyorum oraya sürekli
0 Likes
Solution
Motun
Active Level 8
Galaxy A
Ben net SE derim.
Solution
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Se 2020 nin ekran boyutu ve kalitesi film oyun için uygun değil günlük kullanım ve kamerada daha iyi, artık hangisi işine gelirse , birde iphone se tasarımı nerdeyse 10 senelik tasarım
Solution
ErenA54_5G
Active Level 7
Galaxy A
Ekran dışında se saplar sebepleri kamerası tek kamera olsa bile daha iyi ve a13 bionic iphone 11 serisindeki işlemci yani amiral gemisi işlemci var ama bence o paraya onu alcağına 2.el 11 pro serisi veya 12 ye bakabilirsin
0 Likes
Galaxy A
İphone se derim kardeşim her şeyiyle o saplar geçer bütçe varsa 2022 sini al derim
0 Likes
Solution
Galaxy A
İphon.e güncelleme konusunda çok iyi benim 9 yaşındaki 6s e güncelleme yolluyor her ay
0 Likes