cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tarayıcılarda video izlerken donma sorunu.

(Topic created on: 07-24-2020 05:11 AM)
15699 Views
oktay99
Active Level 1
Options
Galaxy A

Chrome, Google ve Opera gibi tarayıcılarda donma sorunu ile karşılaşıyorum. Uygulamalar güncel ve telefonumda güncel. Özellikle video izlerken bir kac dakika içinde telefonum tamamen donuyor ancak ana menu tusu ile uygulamaları arka plana alarak sorunu çözebiliyorum. Yardımınız  için şimdiden teşekkür ederim.

-Galaxy A50

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Selam Dostum,

Yorumlarınızı okudum sorun çözülmemiş.

Bunun samsung members üzerinden hata raporu gönderin ve gelecek güncellemeleri bekleyin.

View solution in context

Solution
Fuşya
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba oktay99,

Ben Fuşya, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta uygulama tercihleri sıfırlama adımlarını uygulayabilir ve tarayıcı verilerinizi silerek kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

12 Comments
SeyyitEfendi
Active Level 7
Galaxy A
Iyi günler.Tarayıcının on belleğini temizleyip dener misiniz?
oktay99
Active Level 1
Galaxy A
Cevabınız için teşekkürler, tarayıcıda ön belleği temizleyip denememe rağmen hatayı almaya devam ediyorum.
SeyyitEfendi
Active Level 7
Galaxy A
Edge tarayıcıyı denediniz mi? Edge biraz daha stabil olabiliyor
oktay99
Active Level 1
Galaxy A
Deneyip geri dönüş yapacağım tesekkurler.
oktay99
Active Level 1
Galaxy A
tarayicilarimdaki hatalar donmalarla da sınırlı değil aynı zamanda ekran yatay veya dikey de takılı kalıyor gerçekten ilginç bir durum, arka planda hiç bir uygulama çalışmıyor. RAM'i kullanan sistem dışı herhangi bir uygulamada yok.
SeyyitEfendi
Active Level 7
Galaxy A
Hocam youtube giriyorsanız reklamsız olarak youtube vancedi tavsiye ederim:).Tarayıcıdan youtube girmek sıkıntı çıkartabiliyor..
oktay99
Active Level 1
Galaxy A
Yok siteden film izlemek için kullanıyordum. Ben de vanced kullanıyorum youtube için memnunum o konuda sıkıntı yok. Sanırım izledigim siteden kaynakli bir problem de olabilir benim sorunum.
SeyyitEfendi
Active Level 7
Galaxy A
peki hiç farklı bi siteden izlerken sıkıntı oldu mu ?
oktay99
Active Level 1
Galaxy A
edge ile de o sitede videoyu dahi açamadım sitenin problemi olabilir