cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Syrox

(Topic created on: 3 weeks ago)
239 Views
Muhammedsafa
Active Level 5
Options
Galaxy A

Syrox şarj aletleri orijinal midir? Galaxy A55 cihazım için 25W destekli. 2 ucuda Type-c

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonum için syrox şarj adaptörü kullanıyorum 24.9 watt. 1 saat 27 dakikada mı ne şarj etmişti benim telefonumu. Sıkıntı çıkarmıyor bana annemle ortak kullanıyoruz şarj aletini. Benimkine bir şey olmadı şu ana kadar 2 aydır kullanıyorum. Orjinal midir bilmiyorum ama gayet iyi şarj ediyor. Lakin bazıları diyor cihazların ömrünü kısıyor diye. Orjinal samsung adaptörü alasım var olmadı spigen bakacağım .

View solution in context

34 Comments
Solution
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonum için syrox şarj adaptörü kullanıyorum 24.9 watt. 1 saat 27 dakikada mı ne şarj etmişti benim telefonumu. Sıkıntı çıkarmıyor bana annemle ortak kullanıyoruz şarj aletini. Benimkine bir şey olmadı şu ana kadar 2 aydır kullanıyorum. Orjinal midir bilmiyorum ama gayet iyi şarj ediyor. Lakin bazıları diyor cihazların ömrünü kısıyor diye. Orjinal samsung adaptörü alasım var olmadı spigen bakacağım .
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orjinal değil ve evet kısaltıyor ( bunu söyleyenler çok fazla var )
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Çok geç olur mu acaba aldığımda telefona zarar gelmesini de istemiyorum 2 aylık cihaz sonuçta
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullanmaman daha iyi
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Uyumlu adaptör yok maalesef başka kabloya. Bi tane buds2nin kablosu vardı da orjinal kim bilir nerededir allahın kablosu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teknosa preo var bende memnunum 1 yılda pilde sadece yüzde 1 kayıp oldu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dm ye bakarmisin lütfen 🙏
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Spigen anker mc dodo baceus bunlar iyi
0 Likes
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
Agalar sakin almayın aldırmayın ben kullanıyordum baya kötü oluyor batarya samsung aldim bugün çok güzel hem süper hızlı şarj etmiyor telefonu adaptore 550 verdim ama hakkediyor orijinal kullanin telefonun ömründen gitmesin