- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar selamlar. Bazıları Members'ta konu açıyor başka marka şu model telefona geçsem mi diye. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak bunu asla tavsiye etmiyorum. Özellikle Çin markalarından uzak durmakta fayda var. Araştırdığınızda SAR değerlerinin Samsung'dan daha fazla olduğunu göreceksiniz, bu da aldığınız radyasyonun fazla olduğu anlamına geliyor. Biraz kullandığım markalardan deneyimlerimden söz edeyim. Lenovo marka telefonların genelinde şebeke çekmeme kronik sorunu vardı ve başlangıçta iyi ekran süresi veren bataryalar bir süre sonra %20-30'larda kapanmaya başlıyordu ve yetkili servis olayı sıkıntılı. Xiaomi'lerde çok rastladım, kronik hayalet ekran, kameraya toz kaçması ve ekran sararması gibi sorunlar mevcut ve yetkili servis olayı çok sıkıntılı kimse memnun değil, resmen kendi yetkili servisinin yan sanayi ekran taktığına şahit olmuşluğum var. Oppo'nun ise güvenlik açığı olduğunu düşünüyorum yazılım atılmasına rağmen virüs ortadan kalkmadı ve ben apk yükleyip her siteye giren biri de değilim, diğer çin telefonlarına göre iyi fakat kamera kalitesi olarak da kesinlikle samsung'un altında kalır. Yerli telefonlara da kesinlikle bulaşılmamalı. Vestel Venüs'ün 3 farklı modeli mevcuttu. Hepsinde tekrarlayan yakınlık sensörü arızası, mikrofon arızası, kamera otomatik odak arızası ve hayalet ekran sorunları vardı, ayrıca snapdragon 212 gibi günümüzde oldukça yetersiz işlemcili telefonları samsung fiyatından satıyorlar. Ayrıca Vestel 5530 ve E4 modellerinin ikisinin de 5.5 inç olduğu iddia edilirken birinin ekranının diğerinden daha büyük olması dikkat çekici. General mobile ve casper gibi yerli olduğu söylenen markalar da çin aslında. Montajını yapıp yerli marka logosu koyuyorlar. Dayanıklı ürünler olmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bir zamanlar LG iyiydi fakat G4 ile başlayan kronik sorunlar sonunu getirdi diyebiliriz. Huawei ve Honor da kullandım bunlarda kronik ekranda sarı leke sorunu var ve hemen ısınıyor Kirin işlemciler. Apple kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Fakat ben Samsung'dan şaşmayın diyorum. Kullandığınız modelde sorun varsa ve memnun değilseniz başka modellere bakın derim. İnanın diğerlerinin yetkili servislerinden de daha fazla memnun kalmayacaksınız. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, özellikle kendi ismiyle yetkili servisi olmayan markalardan uzak durun. Belki Samsung'un 5000 tl'lik telefonundaki özelliği 2500-3000 tl'lik Çin telefonları sunabiliyor fakat sonu pişmanlık. Malzeme kalitelerinden bahsetmiyorum bile.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:15 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:17 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:36 AM in
Galaxy Anot: mal kötü söz anlamında değildir ürün anlamında dedim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:23 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:31 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:24 AM in
Galaxy ABen Apple kullanıyorum. Pil haricinde herhangi bir sorunu yok hatta ve hatta şu an 5s'ler bile seri çalışırken S4'ler onun kadar seri çalışmıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:25 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 10:27 AM in