cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce Samsung A54 Fiyatını Hak Ediyormu :)

(Topic created on: 01-16-2024 09:54 AM)
215 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Sizce samsung a54 fiyatını hak ediyormu ben 12.000 tl almıştım şu an 19000 civarında ne diyorsunuz bence hak etmiyor yazarkdn takılan bir işlemci 19bin lira olmayı hak ettiğini düşünmüyorum kullanıyorum kaç aydır performans adına hiç bir degisim gelişim yok telefon çıkalı neredeyse 1 yıl olacak hâlâ ısınma sorunları donma kasma sorunları oluyor oyunlarda grafiklerde aşagıda kalması da cabası umarım yeni A Serisi Cihazlarda Ya Mediateck Yada Snapdragon Kullanırlar Yoksa Samsungun Kullanılacak Yeri Zamanı Kalmadı Ben Samsung A73 Aradım Yani Burada Yoktu Mecburen A54 Aldım Ama Ne Kadar Pişmanım Size Anlatamam Exynos Pişmanlıktır Dostlarım Telefon Kasıyor Malesefki Çareside Yok 😂😂😂😂

image

36 Comments
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy A
Ben 20 bin TL'ye yakın para verip A serisi almam açıkçası.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Valla kanka a73 çok iyiydi 2021 de aldıydım hâlâ telefon canavar gibi biliyormusun uçuyor telefon
0 Likes
UlasA54
Active Level 6
Galaxy A
a73 2022 de çıktı
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Ağustos 2022 de aldım şimdi kaç ay oluyor 17 ay olmuş hâlâ taş gibi
0 Likes
UlasA54
Active Level 6
Galaxy A
yok beni yanlış anlamışsınız ben bir yanlışı düzelttim nasıl olduğunu sormadım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence fiyat aşırı yüksek hak etmiyor zaten Samsung fiyatı yüksek koymakta sitesinde gerçekten anlamış değilim 😅
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Evet buda kendi sitesinde şu an 18500 tl yani açıkçası bende anlamış değilim bunlar kendilerine neden zarar verir snapdragona para vermemek için kendi kendilerini bitirme derdindeler herhalde Bak Samsung a20 bile bunlar gibi kasmıyordu vede hızlıydı gerisini sen düşün
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen üzücü bir hal maalesef
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Abi silerken bile telefon 10 dakikada silecek utanmasa yazıyı doğru bastığın halde tuşlara sürekli ama sürekli yanlış harfleri yazıyor bunu yaşamayan bilemez bende hata yok vallahi ben samsung a73 de kullanıyorum ekran kasa boy oranı tombalak olması kılıfsız kullanması bile ayrı bir dert elden kayıyor yani😂😂😂