Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
23 mayıs dediler hala gelmedi View Post
A55 one uı kaça kadar alacak ? View Post
?? View Post
reklamsız müzik dinleyeceğim veya indirebileceğimiz uygulamalar varmı acaba View Post
Parmak izi önceki paylaştığım gibi olmuyordu şimdi değişik bir şekilde işlevini sürdürmeye devam etmeye başladı View Post
Cihazım A52 Parlaklığı en düşüğe alınca ekran titreme yapıyor ve hafiften parlaklığı azalıp artıyor. Büyük bir soruna mı işaret ediyordur yoksa basit... View Post
Tam emin olmamakla birlikte a55 yeni gelmiş bu özellik. View Post
oyun önerisi olan varmı acaba (giriş segment cihazı, a14 kullanıyorum ona göre oyun önerisi olursa sevinirim)🙂 View Post
a145f dyd 3 sürümü olumsuz yanları: •aşırı derecede ısınma sorunu var •now bar bug'a girip duruyor yeniden başlatınca düzeliyor •bazen... View Post
ne yaparsam yapayım ilerlemiyor bu sınırlarda kaldı ne yapmalıyım View Post
User | Likes Count |
---|---|
1492 | |
1112 | |
760 | |
696 | |
659 |
User | Count |
---|---|
37 | |
17 | |