Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Daha net ve iyi sonuç almak için bunları nasıl ayarlamam gerekiyor? View Post
Bluetooth Neredeyse Full Açık Kaldı Konum Açık Senkr Açık 90 Hz Açık Güç Tasarrufu Kapalı Oyun Oynandı Ve %80-%17 Arası Ekran Sürem View Post
Merhaba arkadaşlar sonunda hesabım açıldı girebildim 😍😊 bu arada D One UI güncellemesi yazıyor ne anlamına geliyor? View Post
Öncelikle merhabalar. Samsung cihazlar için galaxy theme ve good Luck harici tema yüklemek mümkün mü? Bilenler cevaplarsanız sevinirim View Post
A35 için neden güncelleme gelmedi hala çok tuhaf yani alması lazım 3 ayda bir alıyo zaten az önce check firm den baktım sanırım şubat yaması için... View Post
Ne zaman gelir şubat sonu mu View Post
Arkadaşlar keşfettiğiniz hem cihaz performansına hem batarya performansına hemde günlük hayatta hayat kurtaracak bildiğiniz tüm kritik cihaz... View Post
Ram Plus'ı hep 8 GB'a ayarlıyordum ve uygulama geçişlerinde kolaylık sağlasın diye. Şimdide tamamen kapattım. Ram plus ı kapatmanın cihaza bir... View Post
Samsung Galaxy A53 5G hiper geçiş videosu denemesi View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
882 | |
523 | |