cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce Hangisi

(Topic created on: 10-08-2024 10:49 PM)
111 Views
samsunga344
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung galaxy a35 mi Samsung Galaxy a55 mi Samsung Galaxy s21 fe 2.nesil mi hangisi daha az ısınıyor daha uzun gider hemen eskimez oyunda sadece oynayacağım maks oyun pubg oda günde en fazla 1.5 saat kamera pek önemli değil ekran önemli ama çoğunlukla göz sağlığı açısından önemli sizce hangisi şimdiden teşekkür ederim 

15 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
A35 almanız için nedenler:
Daha uzun batarya
Daha az ısınma
Daha fazla güncelleme desteği

S21 FE almanız için nedenler:
İşlemci performansı
Oyun performansı
Kamera performansı
Ekran renklerinin kaliteli olması

Sizin için hangisi önemli ise onu alın. Ama s21 fe ile a35 karşılaştırılması mantıklı olmaz biri s serisi diğeri a serisi.
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Öncelikle A35'i direkt olarak elemek lazım. A55 ile A35 arasında hem kamera hem işlemci fa‌rkı belli oluyor veya bana öyle geldi. S21 FE aslında hem kamera, hem işlemci olarak A55'ten daha güçlü ama eskidi. A55 en mantıklısı hem eskimemesi hem oyun için. Göz sağlığı açısından pek de bir şey söyleyemem bu üç telefon da neredeyse hatta tamamen aynı diyebilirim.

Sonuç olarak sizin isteklerinize göre A55 daha iyi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A55 modeli alırdım ben olsaydım sana da tavsiye ederim ama saydıkların arasından en kalitelisi amiral gemisi olduğu için s21fe model. Bunu önermememin sebebi Premium bir telefon değil tasarımsal olarak
0 Likes
Galaxy A
S21 FE özellikleri bakımından güzel bir telefon fakat artık neredeyse 3 yıllık bir cihaz. Güncelleme desteği konusunda uzun yıllar sizi götüremeyecektir
hâliyle.
Ben de sizin gibi 21 FE ve A55 arasında kalmıştım. Bu sebepten dolayı A55'i tercih ettim.
Ben şahsen A55'i tavsiye ederim, güzel bir cihaz. Gündelik kullanımda ısındığını görmedim. Oyun konusunda ise, oyun oynamadığımdan dolayı,bir şey diyemeyeceğim maalesef.
samsunga344
Active Level 6
Galaxy A
Sizce a55 mi a35 mi a35 çok ısınıyor diyorlar ve a55 de maks pubg oynarım daha üst gereksinim gerektiren bir oyun oynamam sizce pubg için iyjmi
0 Likes
Galaxy A
Dediğim gibi ben oyun oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim. Ama A55 incelemelerinde muhtemelen pubg ile testler yapmışlardır. YouTube'dan incelemelere bakabilirisiniz.
0 Likes
samsunga344
Active Level 6
Galaxy A
Batarya anlamında memnunmusunuz
0 Likes
KaanEfeVR
Active Level 3
Galaxy A
Tabi kide s21 hatta amazonda indirim vardı aşşağı yukarı s22 ile fiyatları aynı bütçe çıkarsa s22 alın uzun yıllar gider .Telefon eski olsun ama S olsun diyorum 🔥
KaanEfeVR
Active Level 3
Galaxy A
Benim cihazımda s22 bu arada
0 Likes