cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sistem sound

(Topic created on: 04-09-2024 10:27 PM)
151 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A
Değerli arkadaşlarım önce bayram tebriği şimdi de sorunumu açıklıyorum , sorun da değil aslında bir rica bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim, eklediğim ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi telefonu sessize almak için yukarıdan aşağı kaydırınca hoparlör işaretini bastığımız zaman telefon sessiz moda geçiyor, bununla birlikte sesi açınca bir ses çıkıyor bu bir sistem sesi ben bu sistem sesini kullanmak istiyorum ama internette çok araştırdım hatta şu şekilde yazdım Samsung Galaxy official ringtones notification ui sound rar olarak arattım ama başarılı olamadım eğer ki telefonu sessize alma sonrasında bu hoparlörü açma sırasında çıkan sistem sesini bana link olarak yollayabilecek bir arkadaş varsa rica ediyorum lütfen yardımcı olsun şimdiden çok teşekkür ediyorum. Olmazsa da olur canınız sağ olsun hepinizin sağlıkla kalın hoşça kalın mutlu kalın. 

image

Saygılarımla 
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anladım ama onu o şekilde bulmanız çok zor sizde yokmu çıkmıyor mu o ses
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Tolga Bey merhaba iyi akşamlar diliyorum,
O Ses tabii ki bende çıkıyor da ben o sesi mesaj sesi olarak kullanmak istiyorum bildiğiniz gibi literatürde de sistem ui sound olarak geçiyor bu sesler internette çok aradım RAR dosyasını tüm zillerin ama bulamadım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A nlık ekran video kaydı yapan bir uygulama indirip kayıt ala basıp o sesi yakalayın sonra kirpin anca o şekilde olur sizede iyi bayramlar
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
O şekilde tabii yapabilirim hatta ekran kaydını açarım mikrofonu kapatırım o şekilde yaparım ama ben orijinal sesi yakalamak istiyorum onun için inat ediyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zor maalesef
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Vallahi Tolga bey inat ettim bakalım bulamazsan öyle yapacağım, hala arıyorum, yaşlılık inadı 😂
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Yılmak yok aramaya devam
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Ekran kaydı alın, sesin çıktığı yeri kırpın ve dosyayı ses dosyasına çevirin.
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy A
0 Likes