cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ses tuşları basılı tutunca çalışmıyor

(Topic created on: 12-09-2020 11:12 PM)
4939 Views
Gökdeniz
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba, bugün oldu bu olay telefonumun ses artırma ve azaltma tuşları basılı tutunca çalışmıyor ancak tek tek basınca çalışıyor diceksiniz ki tek tek bas ama rahatsız etti bu durum beni yeniden başlattım düzelmedi sizce ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Gökdeniz,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Bunsorun birden farklı modelde var bu sorun yazılımsal bir sorun olabilir

samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza
0 Likes
Gökdeniz
Active Level 3
Galaxy A
teşekkür ederim:)
Gökdeniz
Active Level 3
Galaxy A
aynen maalesef
0 Likes
Gökdeniz
Active Level 3
Galaxy A
😞
0 Likes
Gökdeniz
Active Level 3
Galaxy A
yazılımsal bence çünkü tek sizde değil genel olarak böyle abimde denedim ondada çalışmıyor güncelleme ile düzelir umarım
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Gökdeniz,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes